Zoek
Sluit dit zoekvak.

Conflict bij kamerplant

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

ervaringsbericht-kamerplant
ervaringsbericht-kamerplant

Hallo mevrouw Pilhar,
hallo meneer Pilhar,

ik wil graag een iets ander ervaringsbericht delen. U bent welkom om de foto te publiceren.

Verhaal: In het appartement van mijn ouders staat een mooie kamerplant bij het raam. Ik kreeg de opdracht alle planten af en toe water te geven, omdat mijn ouders voor enkele weken naar het buitenland gingen. Kort na hun vertrek zag ik dat het grote blad dat de kamer in stak lichtgroen werd, en dat er twee lichte Hamerse Haarden te zien waren. Het blad werd weken later steeds donkerder, en de Hamerse Haard werd bruin (zie foto’s).

Conflict:

Deze plant had waarschijnlijk een dubbel territoriumverliesconflict of een ander verliesconflict (vader en moeder waren weg). Alleen het blad dat uitstak in de kamer waar mijn ouders het meest verbleven, werd getroffen, en dit had dus het meeste “contact”. De natuurwetten gelden, zoals je ziet, voor mensen, dieren en planten 🙂

Misschien plaatst u mijn verslag om de plantenliefhebbers te animeren om beter te kijken naar nuttige biologische plantenspeciale programma’s 🙂 BEDANKT.

Vriendelijke groeten

Jacky

PS:

Het conflict was zeker zeer acuut-dramatisch en onverwacht omdat de ouders plotseling weg waren. Bovendien werd het isolerende aspect toegevoegd omdat ik helaas geen groene vingers had, niet genoeg om de plant gaf en altijd “alleen” was.

Opmerking van H. Pilhar

Ik ben blij dat ik dit “enigszins afwijkende” ervaringsverslag kan publiceren!

Alles wat leeft kan lijden onder een biologisch conflict. Ook de plant is een levend wezen. Nu zou men zich in een plant moeten verplaatsen om te voelen aan welk conflict zij lijdt. Er zou nog veel te onderzoeken zijn op dit gebied.

Wij mensen zouden ons ervan bewust moeten worden dat de wezens om ons heen op deze planeet ook gevoel hebben. Maar hoe gaan wij mensen om met onze broeders en zusters, de dieren en de planten?

Als er alleen mensen op deze aarde waren en geen dieren of planten, zouden we sterven! We zijn met elkaar verbonden en hebben elkaar nodig. We moeten de tuinman worden van deze paradijselijke “aarde” en haar koesteren en verzorgen. De natuur biedt alles in overvloed. Alleen menselijke hebzucht kan haar niet bevredigen.

Wij mensen moeten het besef krijgen dat we alleen met de natuur, in de natuur en van de natuur gelukkig kunnen leven en bestaan. Disrespect voor deze levende schepping brengt ons onvermijdelijk in verval.
We moeten weer respect krijgen voor het levende.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.