Inleidende webinars

Onze opleiding voor Germanische Heilkunde

Maandelijks Nederlandstalige webinars met een inleiding Germanische Heilkunde

Neem gratis deel aan het nederlandstalige inleidings-webinar van de Germanische Heilkunde. Het webinar zal geleid worden door Tonia Nijenhuis en Casper Rutten. De webinars worden gepland op de 3e donderdag van elke maand om 20 uur CET.

In deze webinars wordt een korte inleiding in de basisprincipes van de Germanische Heilkunde gegeven. Na deze introductie kunnen er vrij vragen worden gesteld in de chat.

Zo kunt u met familie, vrienden en bekenden gezamenlijk de eerste stappen binnen de wetenschappelijke principes van de Germanische ontdekken.

Deze webinars zijn vrij toegankelijk en de link van de pagina kunt u delen met vrienden en familie.

Bekijk de laatste opname van 16 maart 2023 met Mirjam

Bekijk de opname van 16 februari 2023 met Alban

Bekijk de opname van 17 november 2022

De inleidingswebinars worden momenteel gehouden op ons Telegram kanaal https://t.me/GermanischeNL. Meld u zich daar aan als u het live wilt volgen.

Zo kunt u met familie, vrienden en bekenden gezamelijk de eerste stappen binnen de wetenschappelijke principes van de Germanische ontdekken.

Deze webinars zijn vrij toegankelijk en de link van de pagina kunt u delen met vrienden en familie.

We kijken uit naar uw deelname.

Geef u op voor de herinneringsmail "Webinar Inleiding in de GHk"

Door u in te schrijven voor dit bericht ontvangt u automatisch een dag voor aanvang van elk inleidingswebinar een herinnering per email.

Elke email bevat een link waarmee u zich weer kunt uitschrijven van de lijst, zodat u de mails niet meer ontvangt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail om uw email adres te verifiƫren. Mocht u deze niet ontvangen, kijk dan in uw spamfolder of probeer het opnieuw.