Zoek
Sluit dit zoekvak.
20060821 foto rykegeerd

* 17/05/1935 - † 02/06/2017

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Ryke Geerd Hamer is een van de echte genieën van onze tijd. Met zijn “van Moeder Natuur afgeluisterde Natuurwetten” – zoals hij altijd zei, creëerde hij niet alleen een systeem in de geneeskunde dat voor iedereen begrijpelijk is, maar liet hij ook een uitweg zien uit de meest uiteenlopende zogenaamde beschavingsziekten, die de mensheid in toenemende mate teisteren.

Dr. Hamer is de ontdekker en oprichter van de Germanische Heilkunde. Deze leer gaat echter niet alleen over de geneeskunde, maar over ons hele sociale systeem – wereldwijd. Overigens werkt Moeder Natuur met haar wetten wereldwijd en geeft niet om landsgrenzen, religies en dergelijke! We zijn allemaal wezens van Moeder Natuur en zijn evenzeer onderworpen aan haar wil.

Een beroemde homeopaat zei ooit: “Shh! Het is jaar één na Hamer!” Een andere bekende alternatieve genezer bevestigde dat de Germanische Heilkunde een paradigmaverschuiving in de geneeskunde aankondigt. Wie van de academische geneeskunde de afgelopen jaren zo hard heeft geroepen: “Wondergenezer! Charlatan! Sluit hem op! Maak hem klein!”, dat zal duidelijk worden na de val van de Deep State.

Met zijn dood verloor ik meer dan alleen een goede vriend! Hij was mijn leraar en een persoon waar ik tegen opkeek. Ik gehoorzaamde zoals een zoon zijn vader gehoorzaamt, in de wetenschap van zijn vaderlijke wijsheid. Soms legt hij zelfs vandaag de dag zijn hand op mijn schouder… Ik voel me nog steeds heel dicht bij hem. Ik beschouw het als een eer om zoveel jaren aan zijn zijde te hebben gestaan.

Geerd, we gaan verder!
Helmut

Biografie

Ryke Geerd Hamer, geboren in 1935, groeide op in Friesland. Na zijn studie geneeskunde en theologie werkte hij in klinieken en als praktiserend arts.

In 1972 werd hij specialist in de interne geneeskunde en werkte hij als internist aan het universitair ziekenhuis van Tübingen. Hier heeft hij jarenlang met kankerpatiënten te maken gehad.

Naast zijn werk heeft hij ook zijn ongewone capaciteiten als uitvinder bewezen. Hij heeft verschillende medische patenten, waaronder een scalpel waarmee plastische chirurgie zonder bloedingen kan worden uitgevoerd, een speciale botzaag, een speciale bank die zich aanpast aan de contouren van het lichaam en een apparaat voor transcutane serumdiagnostiek. Al deze uitvindingen tonen de buitengewone talenten van deze man.

In 1976 wilde Dr. Hamer zich met zijn gezin terugtrekken en naar Italië gaan om daar gratis zieke mensen in de sloppenwijken te behandelen. De octrooiaanvragen liepen en waren bedoeld om de nodige financiële steun te verlenen.

In 1978 werd Hamer’s zoon DIRK tijdens een vakantie aangeschoten door de doorgedraaide Italiaanse prins Victor Emanuel van Savoye in de buurt van Corsica. Na een beenamputatie en 19 verdere operaties stierf DIRK drie maanden later in het Universitair Ziekenhuis van Heidelberg. Dit incident veranderde het leven van Dr. Hamer en zijn familie. Kort na de dood van zijn zoon werd Dr. Hamer ziek met teelbalkanker.

Vanaf 1981 werkte hij als senior arts in de kankerkliniek van het universiteitsziekenhuis van München. Daar kwam de gedachte bij hem op of zijn ziekte op enigerlei wijze verband hield met de dood van zijn zoon. Hij ondervroeg alle kankerpatiënten over mogelijke shockervaringen die ze kort voor het begin van hun ziekte hadden gehad en vond ze bij allemaal zonder uitzondering. Toen hij in oktober in de kliniek zijn ontdekkingen tot onderwerp van een medisch gesprek wilde maken, stelde de leiding van de kliniek hem voor de keuze om zijn ontdekking te verloochenen of de kliniek te verlaten. Hij verliet de kliniek nadat hij de tijd die hem nog restte, dag en nacht had doorgebracht met het doorzoeken van alle gegevens van alle kankerpatiënten en het vastleggen en opslaan van de resultaten.

Vanaf dat moment waren zijn onderzoek en zijn geschil met de Prins van Savoyen nauw met elkaar verbonden.

Website van Dr. Hamer: Dr. med. Ryke Geerd Hamer | Germanische Heilkunde 

### aan de gang ##

1983 De wetenschappelijke diagnosetafel wordt gecreëerd …

1995 het geval van Olivia…

2000 Ontdekking van de SYNDROOM…

2006 De ontdekking van het liedje “Mein Studentmädchen” …

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.