Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opleiding Territoriumgebied

Onze opleiding voor Germanische Heilkunde

Hoe ziet de vervolgopleiding Territoriumgebied eruit?

Deelname aan dit deel van de vervolgopleiding is mogelijk als u de opleidingen Basisprincipes en Speciaalprogramma’s succesvol heeft afgesloten. Daarom start deze vervolgopleidng pas in 2025, als de eerste studenten de vervolgopleiding Speciaalprogramma’s hebben afgesloten. Men dient ook de lesmodules van het Totaalpakket te hebben aangeschaft. Deze vormen het basis lesmateriaal van de opleiding. De live webinars voor deze vervolgopleiding vinden plaats op de 2e woensdag van de maand. Elk webinar behandelt één of meerdere modules (zie lesrooster). Na elk webinar kunt u op de pagina een vragenlijst over de module beantwoorden. Op die manier heeft u een inzicht of u de stof beheerst. Aan het eind van het jaar krijgt u bij een gemiddeld voldoende een deelcertificaat. Maar u kunt ook gewoon de webinars bijwonen en vragen stellen, zonder schriftelijke overhoring en examen. En gaat het u allemaal te snel, dan begint u het jaar daarop gewoon weer opnieuw met de opleiding. U heeft met de aankoop van de modules meerdere jaren toegang tot de opleiding, afhankelijk van welke pakketten u heeft aangeschaft. Is dat niet fantastisch? Zo kan een ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zich de Germanische eigen maken. Al met al veel te doen. Doet u mee???
Dr. Hamer noemde dit deel altijd de hogere wiskunde van de Germanische. Het omschrijft de wetmatigheden van de conflicten binnen het territoriumgebied van onze hersenen. In dit gebied krijgen de conflicten ook een heel andere dimensie. In de andere hersendelen is het biologisch gezien de bedoeling om tot een oplossing van het conflict te komen. In dit gebied is het veelal de bedoeling dat de conflicten voor de rest van het leven actief blijven. Hiermee construeert Moeder Natuur de biologische rangorde. En met deze rangorde wordt er ook bepaald wie zich voort mag planten en wie niet. De natuur stelt voorop, dat alleen de sterkste zich voort mag planten.
En met de voortplanting wordt er in dit gebied ook de seksualiteit bepaald. Wie is een man en wie is een vrouw? Wat is mannelijk en wat is vrouwelijk? Dit is een totaal nieuwe ontdekking hoe de biologie functioneert, voorbijgaand aan elk psychologisch of ‘spiritueel’ denken. In het territoriumgebied wordt onze biologische rangorde bepaald en daarmee ons sociale gedrag. Karakterverandering,  psychoses in welke vorm dan ook, die een gevolg zijn van conflictinslagen in dit gebied worden tijdens de opleiding uitgelegd.
Durft u de uitdaging aan?

Lesrooster voor Psychoses in 2025

Elke tweede woensdag van de maand van 20-22 uur CET

 • 8 januari: consecutio – de regels voor de volgorde van de inslagen in het territoriumgebied
 • 12 februari: constellaties buiten het territoriumgebied
 • 12 maart: hormoonspiegel
 • 9 april: constellaties binnen het territoriumgebied deel 1 – zweefconstellatie, postmortale constellatie, heldenconstellatie, nymfomane, casanova, bio-aggressieve constellatie, mytho-constellatie, reputatiekiller
 • 14 mei: constellaties binnen het territoriumgebied deel 2 – autistische constellatie, bronchiaal-astma, strottenhoofd-astma, stotteren, hoorconstellatie, boulimie, anorexia, smetvrees
 • 11 juni: rijpingsstop
 • juli: zomerpauze
 • 13 augustus: figuur
 • 10 september: orgasme
 • 8 oktober: rangorde
 • 12 november: samenvatting + herhaling

Ga voor een algemeen overzicht van de leermethode en mogelijkheden naar de algemene info opleiding.

Contactformulier

Heeft u nog vragen met betrekking tot de vervolgopleiding Speciaalprogramma’s deel 1, dan kunt u met het contactformulier contact met ons opnemen. We zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Hieronder staan de producten waarmee men zich kwalificeert voor deelname.

Psychoses modules

6 modules

 69,60

Men dient ook toegang te hebben tot de Speciaalprogramma’s

Alle modules

59 modules

 599,50

10 jaar toegang tot alle opleidingen

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.