Zoek
Sluit dit zoekvak.

1e Biologische Natuurwet

De eerste biologische natuurwet beschrijft de oorzaken van die ziektes die vanzelf ontstaan. Dus voor kanker, chronische ziektes, allergieën en psychosen. Dit geldt niet voor vergiftiging, letsel en extreme ondervoeding.

De ijzeren regel van kanker

heeft drie criteria

1e criterium

Elk Zinvol Biologisch Speciaalprogramma (SBS) ontstaat met een DHS, dat wil zeggen: een zeer ernstige, zeer acute, dramatisch en isolatief beleefde conflictschok tegelijkertijd ervaren op alle 3 niveaus: in de psyche, in de hersenen en in het orgaan.

Het DHS (Dirk Hamer Syndroom) is een ernstige, zeer acute, dramatische en isolatieve conflictschok die ‘het individu op het verkeerde been zet’, maar tegelijkertijd een kans van de natuur is om het gebeuren weer goed te maken. Want op dit moment wordt een speciaalprogramma gestart, synchroon: in de psyche, in de hersenen en op het orgaan, en is daar ook vast te stellen, zichtbaar en meetbaar! De onverwachte aard van de inslag is daarbij belangrijker dan de ‘psychologische beoordeling van de inhoud’ van het conflict.

Het is altijd een conflicterende ervaring en geen noodlot of een gebeurtenis die de betrokkene toch niet had kunnen veranderen.

Met het DHS spert de patiënt zijn mond, ogen en oren open. Hij is direct klaarwakker en heeft koude ledematen.

Precies vanaf het DHS staat de patiënt onder constante stress, d.w.z. hij heeft zeer koude handen en voeten, denkt dag en nacht aan zijn conflict en probeert het op te lossen.

Hij kan ’s nachts niet meer slapen en indien wel, dan alleen in de eerste helft van de nacht, met halve uurtjes. Hij heeft geen eetlust meer en hij valt af.

2e criterium

Op het moment van de DHS bepaalt de inhoud van het conflict zowel de lokalisatie van de Hamerse Haard in de hersenen alsook de lokalisatie van de kanker of kanker-equivalente ziekte in het orgaan.

Elk conflict heeft een zeer specifieke inhoud en deze wordt gedefinieerd op het moment van het DHS. De inhoud van het conflict ontstaat associatief, d.w.z. door een onwillekeurige toewijzing van gedachten en meestal voorbij het filter van onze verstand. Men denkt dat men denkt, maar in werkelijkheid is het conflict al ingeslagen voordat men begint na te denken. Deze onverwachte schok laat sporen achter in de hersenen die kunnen worden gefotografeerd met behulp van computertomografie (CT) -scans van de hersenen. Zo’n structuur in het hersenrelais wordt een Hamerse Haard (HH) genoemd. Deze HHen zien eruit als concentrische ringen op een schietschijf, of als het beeld van een wateroppervlak waarin een steen is gevallen.

Dit betekent dat elke inhoud van het conflict een heel specifieke kanker heeft en een heel specifieke lokatie in de hersenen. Maar het fascinerende aan de Germanische Heilkunde® is dat we niet alleen het type biologisch conflict of de inhoud van het conflict kunnen bepalen vanuit de CT van de hersenen, maar ook  welk orgaan is aangetast en of er een celtoename of celafname plaatsvindt. Zelfs kunnen we criminalistisch achterhalen of de conflicten zich in de conflictactieve fase (ca-fase) of al in de genezingsfase (pcl-fase) bevinden.

3e criterium

Het verloop van het SBS (zinvol biologisch speciaalprogramma) op alle drie de niveaus (psyche – hersenen – orgaan), vanaf het DHS tot aan de conflictoplossing (conflictolyse= CL) en epileptische/epileptoide crises op het hoogtepunt van de pcl-genezingsfase en terugkeer naar normalisatie (normotonie), is synchroon

Dit betekent: als het conflict op psychisch niveau sterker wordt, dan wordt de uitwerking op het orgaan sterker; als het conflict verzwakt, verzwakt het ook op de andere niveaus. Als het conflict is opgelost, is er ook een conflictoplossing op alle 3 de niveaus. Als er een recidief is, d.w.z. als het conflict terugkeert, is er een terugval op alle drie de niveaus.

In de seconde van het DHS kan er meer gebeuren, want in deze seconde worden ook de sporen gelegd. Sporen zijn aanvullende aspecten van het conflict of aanvullende percepties op het moment van het DHS. Want in de seconde van het DHS ‘merken’ mensen en dieren – zonder het zich ervan bewust te zijn – ook de begeleidende omstandigheden zoals bij een flitslicht-opname, ook tonen of geluiden, geuren, allerlei soorten sensaties en smaaksensaties en ze behouden deze opnames praktisch een leven lang. Als de patiënt later op zo’n spoor komt, kan dit resulteren in een herhaling van het gehele conflict.

Als de patiënt erin slaagt zijn biologisch conflict op te lossen, komt hij in de tweede fase van het speciaalprogramma, de genezingsfase. Want exact aan het begin van de genezingsfase begint het organisme met herstel of het nu gaat om een ​​celtoename of een celafname in het orgaan en natuurlijk het betroffen hersenrelais. Hoe langer het conflict heeft geduurd, des te groter is de herstelfase danwel hoe langer de reparaties duren.

Met het begin van de conflictoplossing schakelt het organisme over van de stressfase naar de rustfase, vagotonie genaamd.

Op orgaanniveau zien we nu wat voorheen als het belangrijkste werd beschouwd: de kanker stopt! En op hersenniveau zien we parallel hieraan dat de Hamerse Haard nu oedeem krijgt.

Computertomographie (CT) van de hersenen

Hamerse Haard in de CT

Ook voor de leek duidelijk herkenbaar: een schietschijfconfiguratie (in de beginnende oplossingsfase) met geoedematiseerde ringen

Grafieken

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.