Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het individu is niet deelbaar!

De Germanische Heilkunde®, die in 1981 werd ontdekt, is een exacte natuurwetenschap, die enkel en alleen 5 Biologische Natuurwetten kent en geen hypothese. Ze beschrijft exact de medisch-biologische samenhangen van het levende organisme als eenheid van

psyche-hersenen-orgaan

In de Germanische Heilkunde® zou het absurd zijn om te vragen of psychische processen fysieke processen kunnen ’triggeren’. In de Germanische Heilkunde is een psychisch proces synoniem met een parallel en synchroon verlopend cerebraal proces en ook synchroon verlopend met een fysiek-organisch proces. Alle processen van de psyche en het orgaan zijn via de hersenen met elkaar verbonden en worden daar gecoördineerd. De hersenen zijn als de grote computer van ons organisme, de psyche wordt de programmeur, lichaam en psyche worden op hun beurt het ervaringsorgaan van de computer, zowel bij optimale programmering als bij een verstoring van het programma. Want het is geenzins zo dat alleen de psyche de hersenen en het orgaan programmeert, maar het orgaan is in staat om bij blessures een automatische programmering van de hersenen en de psyche te induceren. Dit is hoe de Germanische Heilkunde® fundamenteel verschilt van alle voorgaande medische richtingen, vooral de zogenaamde academische geneeskunde.

Voor het eerst in de medische geschiedenis is er nu een wetenschappelijke geneeskunde waarmee elke patiëntcasus op een strikt wetenschappelijke manier kan worden gereproduceerd. Dit werd gedemonstreerd en officieel geverifieerd op 8 en 9 september 1998 aan de Universiteit van Trnava (Slowakije)!

Tot nu toe hadden we de geneeskunde grotendeels ideologisch – theologisch gezien als een strijd tussen kwaad en goed, datgene wat mensen ziek maakt en degenen die hen gezond houden. We zagen de zogenaamde ‘ziekten’ als defecten van de natuur, als tekortkomingen van de organen, ook als straf van God. We spraken daarom van ‘kwaadaardige groei’ en ‘goedaardige groei’. We stelden ons voor dat kankercellen en microben legers van het kwaad of kwaadaardig waren die we moesten bestrijden door middel van een leger van goedaardige (bijv. Immuunsystemen) met de hulp van goede doktoren en veel goede medicijnen, operaties, straling, enz. We geloofden zelfs dat we zou de duivel moeten uitdrijven of exorceren met de Beëlzebub en de kanker bestrijden met het ergste celgif. De geneeskunde was een grote vergissing en dat is de reden dat we nog nooit eerder een systeem in de geneeskunde hebben kunnen vinden.

De Germanische Heilkunde® geldt voor de mens, het dier en de planten, ja zelfs voor de eencelligen – voor de gehele kosmos. En het is van toepassing op alle zogenaamde ziekten – allemaal die überhaupt bestaan ​​- omdat ze slechts onderdelen zijn van een normaal gesproken tweefasig ‘Zinvol Biologisch Speciaalprogramma van de Natuur’ (SBS), en ze werken allemaal volgens deze 5 biologische natuurwetten van de Germanische Heilkunde®. De trigger van elke zogenaamde ziekte is altijd een biologisch conflict, een zeer dramatische schokervaring die strikt aan drie voorwaarden moet voldoen – DHS genaamd.

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.