Search
Close this search box.

Opleiding Lesmodules

Onze opleiding voor Germanische Heilkunde

academy-2

Studeren aan de Internationale Academie voor Germanische Heilkunde

Een door Dr. Hamer en Helmut Pilhar opgeleid team met jarenlange ervaring in de Germanische Heilkunde verzorgt de vierjarige Nederlandstalige online opleiding Germanische Heilkunde aan de International Academy voor Germanische Heilkunde in Nederland en België.

Tijdens de opleiding wordt er gebruik gemaakt van de door hen vertaalde en aangevulde 59 lesmodules van Helmut Pilhar en de boeken en wetenschappelijke tabel van dr. Hamer.

academy one leaf

Waarover gaan de lesmodules?

Het lesmateriaal bestaan uit 59 modules, waarvan 14 Basisprincipes. In deze eerste 14 modules worden de Basisprincipes op eenvoudige wijze door middel van dia’s, met tekst en uitleg en vele praktijkvoorbeelden verduidelijkt.

Basisprincipes

Als u de opleiding Basisprincipes volgt op de manier die hierna wordt beschreven, bent u na een jaar in staat om het verloop van ziektes te herkennen, zoals chronische ziekten, allergieën, etc. U ontdekt daarnaast wat is en wat niet is, bijvoorbeeld dat er geen gevaarlijke microben, of kwaadaardige tumoren zijn en dat het immuunsysteem niet bestaat.
Met de studie Basisprincipes kunt u zelf vaststellen dat er geen kankerverwekkende stoffen zijn, maar dat kanker enkel en alleen ontstaat door een biologische conflictschok.
Bij ziektes ziet u de wetmatigheid van de vijf biologische natuurwetten. U leert het verschil zien tussen een biologisch conflict en een psychologisch probleem en oorzakelijk te kijken in plaats van symptomatisch.
Al met al een jaar waarin u de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s (SBSen) van de natuur gaat zien, zoals dr. Hamer ze heeft ontdekt. Geloven wordt weten, omdat het bij de Germanische om een wetenschap gaat die gestoeld is op 5 biologische natuurwetten en die aan het eerst beste geval reproduceerbaar is.

academy-two-leaf

2 jaar Speciaalprogramma’s

In de daarop volgende twee studiejaren worden de SBSen, de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s van de Natuur behandeld. Hierin komen de organen en delen van organen aan bod. Aan het eind van deze twee studiejaren kent u het hele lichaam en de orgaanprogramma’s. U weet dan bijvoorbeeld dat er bij eczeem een scheidingsconflict heeft plaatsgevonden en dat er bij een pijnlijk gewricht een inbreuk op de eigenwaarde is geweest. Door de lokalisatie van het eczeem of het gewricht weet u om welke conflictinhoud het gaat en kunt u de oorzaak vaststellen.
U gaat niet meer symptomatisch te werk, maar oorzakelijk en wel zeer precies, want de Germanische Heilkunde is een exacte wetenschap.

krokus-wit-groen

Territoriumgebied/psychoses

Mocht u na de eerste 3 studiejaren nieuwsgierig zijn naar het waarom van ons gedrag, dan is er de 1-jarige opleiding Territoriumgebied/psychoses.
Dr. Hamer ontdekte niet alleen hoe ons lichaam functioneert, maar ook ons hele sociale gedrag. De opleiding Territoriumgebied is echt het neusje van de zalm.

Hoe komt het dat iemand smetvrees of een achtervolgingswaan heeft? Waardoor wordt men manisch/depressief, of hoe ontstaat de lesbienne of de homo? Wat is de reden van autisme, of waarom raakt een vrouw niet zwanger? Dit is zo een greep uit de vele verschillende reacties en gedragingen die er door biologische conflicten kunnen ontstaan en waarvan we de oorzaken gedurende dit studiejaar met u gaan doornemen en bespreken. Er is namelijk een biologische en wetenschappelijk aantoonbare reden.
Dr. Hamer had de beschikking over hersenscans en hij kon van daaruit zien welke biologische conflicten iemand had geleden. Aangezien een verandering op psychisch-, orgaan- en hersenniveau altijd synchroon verloopt, kunnen we ook als we niet over een hersenscan beschikken de conflictinhoud duiden aan de hand van lichamelijke symptomen, of de psychische reactie.

U zult versteld staan hoe u met andere ogen gaat kijken en hoe uw leven verandert door de kennis die u opdoet tijdens de opleiding.

Doet u mee???

Wat zeggen onze studenten over de opleiding?

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst van Germanische Heilkunde hoorde en er een filmpje van bekeek voelde ik aan mijn lijf dat het klopte. Ons lichaam doet niks kwaads, het is geen kwestie van pech hebben als je ‘ziek’ wordt. Ons lichaam helpt ons weer gezond te worden. Door de Germanische Heilkunde te studeren ben ik veel bewuster geworden, kijk ik op een andere manier naar mijn lichaam, interpreteer ik klachten van anderen op een andere manier. Dit is zo’n waardevolle opleiding!

Ik gun het iedereen om deze kennis tot zich te nemen.

Sandra Loijen

Je bent niet te oud om te leren en nooit te jong om de Germanische te leren kennen! Ik ben 77 jaar en geniet van mijn pensioen (en van de Germanische).

Paul Koken
Full Time Opa

Voor mij is de opleiding Germanische Heilkunde echt noodzakelijk om ons lichaam te begrijpen. Ik wil ook echt klaarstaan om mezelf en mijn gezin hierin te ondersteunen want we gaan het nu nodig hebben. Mijn 4 kinderen zien hun kwaaltjes al als 'opgeloste conflicten'. Door de germanische heilkunde heb ik geen angst meer als iemand ziek wordt/is.

Fatima
Ambtenaar

Eigenlijk wist ik helemaal niet waar ik aan begon toen ik de basismodules kocht. Ik werd echter in de lezing die ik volgde geraakt. Dit is het! In eerste instantie was het vooral fijn dat ik de opleiding zelf kon doen en volgen via webinars. Daarbij ben ik heel blij met de live groepen en app groep, zodat je vragen kunt stellen of interessante discussies kunt volgen. Soms is het wel lastig wat je allemaal te weten komt en hoe dat met wat ik al weet en doe te verenigen.

Echter de Germanische heilkunde klopt voor mij en geeft me precies wat ik al vaak ervoer in het leven. Wij zijn onderdeel van de natuur en reageren biologisch, nu leer ik de oorzaak. Heel bevredigend.

Ik ben ontzettend dankbaar dat de Germanische heilkunde is ontdekt door dr. Hamer, zo knap hoe het in elkaar zit en vooral om dat zo om te zetten in de indeling zoals hij dat heeft omschreven. Als je eenmaal de rode draad te pakken hebt, het biologisch denken en de kiembladen snapt dan weet je het.

Laura Gelauf

Deze opleiding is de leukste die ik ooit heb mogen volgen! En laagdrempelig. Enige voorwaarde: nieuwsgierigheid, leergierigheid en het aankopen van de basismodules. Geen verplichtingen qua toetsen dus. Een aanrader!

Mirjam Pruijssens
Ingenieur

Dat ziek zijn iets slechts is wat ons lichaam doet, kon ik me al op jonge leeftijd niet voorstellen. Want, als ik mijn knie open viel, dan wist mijn lijf toch ook hoe het moest genezen/heel worden. Waarom kon het lichaam dat aan de buitenkant wel zelf, maar aan de binnenkant niet?

En dat werd bevestigd toen ik met de Germanische Heilkunde in aanraking kwam. Want toen ging ik zien en begrijpen waarom mijn lichaam doet wat het doet. En verdween daarmee veel angst. Ik nam de regie over mijn welzijn weer in eigen hand en was niet afhankelijk van wat anderen zeiden wat goed voor me is.

De Germanische Heilkunde is een totaal andere kijk op gezondheid dan ons geleerd is. En daarom is het juist zo belangrijk deze natuurwetten te gaan begrijpen en leven met elkaar. Mij geeft het vrijheid in mijn lijf en hoofd. En dat gun ik iedereen. Door de begeleiding van Tonia en Casper (en steun van mede-studenten) is dit de beste en leukste opleiding die ik ooit heb mogen doen.

Esther Peijnenburg

De Germanische Heilkunde geeft mij een leven zonder angst, door begrip van hoe het lichaam functioneert. In de modules wordt alles stap voor stap uitgelegd waardoor je er erg diep in kan duiken, zeker met ondersteuning van de studenten webinars gegeven door Casper en Tonia.

Bas Broeders
Audio Technicus

Toen ik eind 2021 over de opleiding van Casper en Tonia hoorde, wist ik meteen dat ik deel wilde gaan nemen. Begin dit jaar (2022) ben ik met pensioen gegaan en heb met de GHK een bijzonder zinvolle besteding van mijn nieuw verworven vrije tijd gevonden. Ik raak steeds meer geboeid door de inhoud en het is fascinerend hoe Dr. Hamer alle verbanden tussen biologische conflicten en symptomen en/of ziekten heeft kunnen leggen.

De opleiding geeft mijn veel inzichten over gezondheid en mijn eigen vragen. Ook als ik terloops mensen hoor spreken over de dingen zie zij qua gezondheid meemaken vraag ik mezelf af hoe ik dit in het kader van de GHK zou kunnen begrijpen.

Kortom, de opleiding is bijzonder boeiend, leerzaam en geeft me zoveel nieuwe inzichten. Bovendien weet ik nu dat er vele aspecten zijn waar je niet bang hoeft te zijn. Door kennis en inzicht begin ik nu steeds beter te begrijpen waar ik op moet letten en wat de oorzaken van ziekten zijn. Ik kijk nu al uit naar het komende jaar waarin we meer de diepte in zullen gaan.

Thea Looijmans

De Germanische Heilkunde is voor mij de ultieme bevrijding voor mijn leven, gezondheid en meer dat is niet te omvatten in een paar zinnen.
Ik ben dankbaar uit diepste van mijn hart dat deze opleiding mijn pad heeft mogen kruisen. De Germanische Heilkunde in zijn zuiverste vorm zoals dr. Hamer het bedoeld heeft, hier bij jullie Tonia en Casper. Jullie bescheidenheid, inzet, oprechtheid en onbaatzuchtigheid, die ik in alles voel en ervaar, dank jullie wel.

Als je Germanische Heilkunde begrepen hebt, is er geen ontkomen meer aan, aan herkenning in het diepste van je kern.

Ik wens elk bezield mens hier op aarde dat deze kennis tot je mag komen want het is ons recht, ons eigendom en mag de mensheid nooit meer worden ontnomen.

Mimount El Ghazi

Sinds januari 2022 ben ik aan de studie Germanische Heilkunde begonnen. Ik was flabbergasted toen ik deze wetenschap voor het eerst ontdekte. Het gedachtegoed van mijn echtgenoot en mijn intuïtief ‘weten’ vielen als puzzelstukjes in elkaar. Verheugd met deze bevestiging is de Germanische Heilkunde het doel in mijn leven geworden.

De manier waarop Casper en Tonia de opleiding verzorgen is duidelijk en overzichtelijk. Hun toewijding en tijd die ze erin steken is niet in geld uit te drukken. Ik ben blij met hun nuchterheid terwijl ze ons benaderen als een deel van de familie.

Mijn toekomstbeeld is dat nog meer familieleden zich zullen aansluiten en we een gezonde en stabiele roedel vormen.

Corina Kroone
Natuurgeneeskundige

Hieronder staan de producten waarmee men zich kwalificeert voor deelname.

Alle Basisprincipes

14 modules

 162,50

3 jaar toegang tot opleiding Basisprincipes

Alle modules

59 modules

 599,50

10 jaar toegang tot alle opleidingen

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.