Opleiding Lesmodules

Onze opleiding voor Germanische Heilkunde

academy wegwijzer

Studeren aan de Internationale Academie voor Germanische Heilkunde

Een door Dr. Hamer en Helmut Pilhar opgeleid team met jarenlange ervaring in de Germanische Heilkunde verzorgt de vierjarige Nederlandstalige online opleiding Germanische Heilkunde aan de International Academy voor Germanische Heilkunde in Nederland en België.

Tijdens de opleiding wordt er gebruik gemaakt van de door hen vertaalde en aangevulde 59 lesmodules van Helmut Pilhar en de boeken en wetenschappelijke tabel van dr. Hamer.

academy one leaf

Waarover gaan de lesmodules?

Het lesmateriaal bestaan uit 59 modules, waarvan 14 Basisprincipes. In deze eerste 14 modules worden de Basisprincipes op eenvoudige wijze door middel van dia’s, met tekst en uitleg en vele praktijkvoorbeelden verduidelijkt.

Basisprincipes

Als u de opleiding Basisprincipes volgt op de manier die hierna wordt beschreven, bent u na een jaar in staat om het verloop van ziektes te herkennen, zoals chronische ziekten, allergieën, etc. U ontdekt daarnaast wat is en wat niet is, bijvoorbeeld dat er geen gevaarlijke microben, of kwaadaardige tumoren zijn en dat het immuunsysteem niet bestaat.
Met de studie Basisprincipes kunt u zelf vaststellen dat er geen kankerverwekkende stoffen zijn, maar dat kanker enkel en alleen ontstaat door een biologische conflictschok.
Bij ziektes ziet u de wetmatigheid van de vijf biologische natuurwetten. U leert het verschil zien tussen een biologisch conflict en een psychologisch probleem en oorzakelijk te kijken in plaats van symptomatisch.
Al met al een jaar waarin u de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s (SBSen) van de natuur gaat zien, zoals dr. Hamer ze heeft ontdekt. Geloven wordt weten, omdat het bij de Germanische om een wetenschap gaat die gestoeld is op 5 biologische natuurwetten en die aan het eerst beste geval reproduceerbaar is.

academy two leaf

2 jaar Speciaalprogramma’s

In de daarop volgende twee studiejaren worden de SBSen, de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s van de Natuur behandeld. Hierin komen de organen en delen van organen aan bod. Aan het eind van deze twee studiejaren kent u het hele lichaam en de orgaanprogramma’s. U weet dan bijvoorbeeld dat er bij eczeem een scheidingsconflict heeft plaatsgevonden en dat er bij een pijnlijk gewricht een inbreuk op de eigenwaarde is geweest. Door de lokalisatie van het eczeem of het gewricht weet u om welke conflictinhoud het gaat en kunt u de oorzaak vaststellen.
U gaat niet meer symptomatisch te werk, maar oorzakelijk en wel zeer precies, want de Germanische Heilkunde is een exacte wetenschap.

krokus wit groen

Territoriumgebied/psychoses

Mocht u na de eerste 3 studiejaren nieuwsgierig zijn naar het waarom van ons gedrag, dan is er de 1-jarige opleiding Territoriumgebied/psychoses.
Dr. Hamer ontdekte niet alleen hoe ons lichaam functioneert, maar ook ons hele sociale gedrag. De opleiding Territoriumgebied is echt het neusje van de zalm.

Hoe komt het dat iemand smetvrees of een achtervolgingswaan heeft? Waardoor wordt men manisch/depressief, of hoe ontstaat de lesbienne of de homo? Wat is de reden van autisme, of waarom raakt een vrouw niet zwanger? Dit is zo een greep uit de vele verschillende reacties en gedragingen die er door biologische conflicten kunnen ontstaan en waarvan we de oorzaken gedurende dit studiejaar met u gaan doornemen en bespreken. Er is namelijk een biologische en wetenschappelijk aantoonbare reden.
Dr. Hamer had de beschikking over hersenscans en hij kon van daaruit zien welke biologische conflicten iemand had geleden. Aangezien een verandering op psychisch-, orgaan- en hersenniveau altijd synchroon verloopt, kunnen we ook als we niet over een hersenscan beschikken de conflictinhoud duiden aan de hand van lichamelijke symptomen, of de psychische reactie.

U zult versteld staan hoe u met andere ogen gaat kijken en hoe uw leven verandert door de kennis die u opdoet tijdens de opleiding.

Doet u mee???

Wat vinden de studenten van onze opleiding?

Hieronder staan de producten waarmee men zich kwalificeert voor deelname.

Alle Basisprincipes

14 bundels
153
50
  • Video on Demand (VOD)
  • eBook (PDF)
  • Luisterboek
  • Live Online Webinars
  • Gratis studie
BASIC

Alle modules

59 bundels
599
50
  • Video on Demand (VOD)
  • eBook (PDF)
  • Luisterboek
  • Live Online Webinars
  • Gratis studie
EXTENDED

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

U wordt dan geïnformeerd als er nieuwe berichten worden gepost. In elke nieuwsbrief is een link om uw inschrijving te wijzigen of op te zeggen.