Opleiding Lesmodules

Onze opleiding voor Germanische Heilkunde

Studeren aan de Internationale Academie voor Germanische Heilkunde

Een door Dr. Hamer en Helmut Pilhar opgeleid team met jarenlange ervaring in de Germanische Heilkunde verzorgt de vierjarige Nederlandstalige opleiding Germanische Heilkunde aan de International Academy voor Germanische Heilkunde in Nederland en België.

Tijdens de opleiding wordt er gebruik gemaakt van de door hen vertaalde en aangevulde 59 lesmodules van Helmut Pilhar en de boeken en wetenschappelijke tabel van dr. Hamer.

Waarover gaan de lesmodules?

De lesmodules bestaan uit 59 modules, waarvan 14 Basisprincipes. In deze eerste 14 modules worden de Basisprincipes op eenvoudige wijze door middel van dia’s, met tekst en uitleg en vele praktijkvoorbeelden verduidelijkt.

Als u de opleiding Basisprincipes volgt op de manier die hierna wordt beschreven, bent u na een jaar in staat om het verloop van ziektes te herkennen, zoals onder andere chronische ziekten, allergieën, etc. U ontdekt daarnaast wat is en wat niet is, bijvoorbeeld dat er geen gevaarlijke microben, of kwaadaardige tumoren zijn en dat het immuunsysteem niet bestaat.
Met de studie Basisprincipes kunt u zelf vaststellen dat er geen kankerverwekkende stoffen zijn, maar dat kanker enkel en alleen ontstaat door een biologische conflict shock.
Bij ziektes ziet u de wetmatigheid van de vijf biologische natuurwetten. U leert het verschil zien tussen een biologisch conflict en psychologisch probleem en oorzakelijk te kijken in plaats van symptomatisch.
Al met al een jaar waarin u de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s (SBS) van de natuur gaat zien, zoals dr. Hamer ze heeft ontdekt. Geloven wordt weten, omdat het bij de Germanische om een wetenschap gaat die gestoeld is op 5 biologische natuurwetten en die aan het eerst beste geval reproduceerbaar is.

In de daarop volgende twee studiejaren worden de SBSen, de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s van de natuur behandeld. Hierin komen de organen en onderdelen van organen aan bod. Aan het eind van deze twee studiejaren kent u het hele lichaam en de orgaanprogramma’s. U weet dan bijvoorbeeld dat er bij een eczeem een scheidingsconflict heeft plaatsgevonden en dat er bij een pijnlijk gewricht een inbreuk op de eigenwaarde is geweest. Door de lokalisatie van het eczeem of het gewricht weet u om welke conflictinhoud het gaat en kunt u de oorzaak vaststellen.
U gaat niet meer symptomatisch te werk, maar oorzakelijk en wel zeer precies, want de Germanische Heilkunde is een wetenschap die op elk moment op het eerst beste geval reproduceerbaar is.

Mocht u na de eerste 3 studiejaren nieuwsgierig zijn naar het waarom van ons gedrag, dan is er de 1-jarige opleiding Territoriumgebied.
Dr. Hamer ontdekte niet alleen hoe ons lichaam functioneert, maar ook ons hele sociale gedrag. De opleiding Territoriumgebied is echt het neusje van de zalm.

Hoe komt het dat iemand smetvrees of een achtervolgingswaan heeft? Waardoor wordt men manisch/depressief, of hoe ontstaat de lesbienne of de homo? Wat is de reden van autisme, of waarom raakt een vrouw niet zwanger? Dit is zo een greep uit de vele verschillende reacties en gedragingen die er door biologische conflicten kunnen ontstaan en waarvan we de oorzaken gedurende dit studiejaar met u gaan doornemen en bespreken. Er is namelijk een biologische en wetenschappelijk aantoonbare uitleg.
Dr. Hamer had de beschikking over hersenscans en hij kon van daaruit zien welke biologische conflicten iemand had geleden. Aangezien een verandering op psychisch-, orgaan- en hersenniveau synchroon verloopt, kunnen we ook als we niet over een hersenscan beschikken de conflictinhoud duiden aan de hand van lichamelijke symptomen, of de psychische reactie.

U zult versteld staan hoe u met andere ogen gaat kijken en hoe uw leven verandert door de kennis die u opdoet tijdens de opleiding.

Doet u mee???

Wat vinden de studenten van onze opleiding

Deze opleiding is de leukste die ik ooit heb mogen volgen! En laagdrempelig. Enige voorwaarde: nieuwsgierigheid, leergierigheid en het aankopen van de basismodules. Geen verplichtingen qua toetsen dus. Een aanrader!

Mirjam Pruijssens

Je bent niet te oud om te leren en nooit te jong om de Germanische te leren kennen! Ik ben 77 jaar en geniet van mijn pensioen (en van de Germanische).

Paul Koken Full Time Opa

Voor mij is de opleiding germanische heilkunde echt noodzakelijk om ons lichaam te begrijpen. Ik wil ook echt klaarstaan om mezelf en mijn gezin hierin te ondersteunen want we gaan het nu nodig hebben. Mijn 4 kinderen zien hun kwaaltjes al als 'opgeloste conflicten'.

Fatima Ambtenaar

De Germanische Heilkunde geeft mij een leven zonder angst, door begrip van hoe het lichaam functioneert. In de modules wordt alles stap voor stap uitgelegd waardoor je er erg diep in kan duiken, zeker met ondersteuning van de studenten webinars gegeven door Casper en Tonia.

Bas Broeders Audio technicus

Toen ik eind 2021 over de opleiding van Casper en Tonia hoorde, wist ik meteen dat ik deel wilde gaan nemen. Begin dit jaar (2022) ben ik met pensioen gegaan en heb met de GHK een bijzonder zinvolle besteding van mijn nieuw verworven vrije tijd gevonden. Ik raak steeds meer geboeid door de inhoud en het is fascinerend hoe Dr. Hamer alle verbanden tussen biologische conflicten en symptomen en/of ziekten heeft kunnen leggen.

Thea Looijmans

  Hieronder staan de producten waarmee men zich kwalificeert voor deelname.

  Alle Basisprincipes

  14 bundels
  153
  50
  • Video on Demand (VOD)
  • eBook (PDF)
  • Luisterboek
  • Live Online Webinars
  • Gratis studie
  BASIC

  Alle modules

  59 bundels
  599
  50
  • Video on Demand (VOD)
  • eBook (PDF)
  • Luisterboek
  • Live Online Webinars
  • Gratis studie
  EXTENDED