Psychosen

Speciale aanbiedingen

ProductPAKKET

Wat zit er in een bundel?

VOD

De VOD (Video On Demand) kunt u online bekijken op uw computer, tablet of telefoon. De video kunt u niet downloaden. Deze is volledig Nederlandstalig en heeft een optie voor Nederlandstalige ondertiteling. De kwaliteit van de video is HD1080, maar hangt natuurlijk ook af van het apparaat waarop het wordt afgespeeld.

eBook (PDF)

Het PDF-bestand bevat de dia’s en de tekst uit de videopresentatie. Prettig als naslagwerk of om ontspannen te kunnen lezen.

Luisterboek (MP3)

Het luisterboek is het geluidsspoor van de video, opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Makkelijk voor onderweg of even met de ogen dicht naar te luisteren.

De bundel is de VOD + PDF + MP3 in een voordeelpakket.

De productbundel bevat de VOD (Video on Demand) als online video, het geluidsspoor als PDF en het eBook met de tekst en afbeeldingen als download.

Deze pakketten bevatten alle 6 de lesmodules. Het is niet zinvol om deze apart te kopen, want ze zijn een opeenvolging van elkaar. Een enkele module bekijken zonder de inhoud van de andere modules te kennen werkt slecht verwarrend. Een gedegen voorkennis van de Germanische (in ieder geval de basisprincipes) is gevraagd, want deze modules bouwen daarop verder. Dr. Hamer noemde de psychosen de hogere wiskunde in de Germanische Heilkunde.

De volgende modules bevinden zich in deze pakketten:

  • Consecutio (inslagvolgorde van de conflicten)
  • Constellaties buiten het territoriumgebied
  • Constellaties binnen het territoriumgebied deel 1
  • Constellaties binnen het territoriumgebied deel 2
  • Rijpingsstop + figuur
  • Orgasme + rangorde