Zoek
Sluit dit zoekvak.

Helmut Pilhar

Pilhar Helmut

Helmut is de vader van Olivia. Zijn dochter werd tegen de wil van de ouders door de academische geneeskunde met chemo behandeld. Doordat de ouders zich verzetten, lokte dit een ware mediahetze uit die nagenoeg over de hele wereld ging. Hij heeft 20 jaar aan dr. Hamer zijn zijde meegewerkt aan een juiste verspreiding van de Germanische Heilkunde. Door zijn inzet heeft de Germanische veel bekendheid gekregen.

Hij is geboren op 25 februari 1965 in Grünbach am Schneeberg (zegen van God, kolenmijn) en op 31 augustus 2022 overleden in Paraguay. In 1990 trouwde hij met zijn vrouw Erika, met wie hij 4 kinderen en 4 kleinkinderen had.

Hij behoorde niet tot een kerk, een partij of vereniging. Hij zei dat hij ook niet voor dit medisch geschil heeft gekozen …

Zijn doel was het om de Germanische Heilkunde onderdeel van de algemene opleiding te maken. Elke moeder zou moeten weten hoe neurodermitis bij haar kind werkt. De Germanische Heilkunde hoort thuis in het biologie onderwijs en voor toekomstige therapeuten op elke universiteit.

Zijn motto was: ‘Informeert u zich zolang u gezond bent!’

Biografie

19950721 pressekonferenz malaga

Vanwege de kanker van zijn dochter Olivia kwam hij via familieleden bij dr. Hamer terecht, die hij voorheen niet kende. Als technicus had hij zich nog nooit eerder met geneeskunde bezig gehouden.

Helmut en zijn vrouw Erika werden uit de ouderlijke macht ontzet en hun dochter werd onder dwang behandeld. Er volgde een klopjacht op het gezin, waarbij de media en Interpol werd ingezet om te voorkomen dat zijn dochter met de Germanische zou genezen.

Door deze ervaringen heeft Helmut besloten zich volledig in te zetten voor de verspreiding van deze kennis, om andere ouders te kunnen waarschuwen voor dit grote gevaar voor hun kind.
 
In 2019 vond hij Oostenrijk geen veilige thuishaven meer, omdat er verschillende procedures wegens ‘Staatsveiligheid’ tegen hem liepen en vestigde zich in Paraguay.

Onze Aanbiedingen

Alle 39 SBS lesmodules

 452,80

Alle 59 bundels totaalpakket

 599,50

Alle psychosen lesbundels

 69,60

Alle 14 bundels Basisprincipes

 162,50

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.