Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ryke Geerd Hamer

20060821 foto rykegeerd

Wie is Ryke Geerd Hamer?

Dr. Ryke Geerd Hamer is één van de echte genieën van onze tijd. Met zijn “van Moeder Natuur afgeluisterde Natuurwetten” – zoals hij altijd zei, creëerde hij niet alleen een systeem in de geneeskunde dat voor iedereen begrijpelijk is, maar liet hij ook een uitweg zien uit de zogenaamde beschavingsziekten die de mensheid in toenemende mate teisteren.

Dr. Hamer is de ontdekker en oprichter van de Germanische Heilkunde.

Dirk Hamer

Dirk

Wie is Dirk Hamer?

Dirk Hamer was de oudste zoon van Dr. Hamer en sliep in een boot toen hij werd geraakt door een kogel van een waanzinnige prins. Na maanden van lijden, meerdere operaties en amputatie van een been, stierf Dirk in de armen van zijn vader.

Helmut Pilhar

Pilhar Helmut

Wie is Helmut Pilhar?

Geboren op 25-02-1965 in Grünbach am Schneeberg (Segen Gottes). 1985 middelbare beroepsopleiding bij de HTL Wr. Neustadt (elektrotechniek). 1993 beroepsopleiding op de HTL Wr. Neustadt (werktuigbouwkunde, avondschool). Tot 1995 was hij softwaretechnicus (SPS).

In 1990 is hij getrouwd met zijn vrouw Erika, met wie hij inmiddels vier volwassen kinderen heeft.

Doordat Helmut zijn dochter op 6-jarige leeftijd kanker kreeg, kwam hij in aanraking met de Germansiche Heilkunde enheeft sindsdien gestreden voor een officële erkenning van de natuurwetten. Meer dan 25 jaar heeft Helmut presentaties en seminars gegeven in het Duitstalige gebied.

Olivia Pilhar

Olivia Pilhar

Wie is Olivia Pilhar?

In de herfst van 1994 is mijn vrouw gaan werken en zijn we met onze 3 kleine kinderen verhuisd van mijn geboorteplaats en mijn ouders naar haar geboorteplaats en haar ouders. Voor Olivia was haar moeder van de ene op de andere dag weg en het 5-jarige kind weigerde om het voedsel van haar onbekende grootmoeder op te eten. Tegelijkertijd begon haar maag pijn te doen. In mei 1995 waren deze pijnen zo erg dat we Olivia naar de kliniek brachten. Dit was 17-05-1995, toevallig op de 60e verjaardag van Dr. Hamer en werd bij Olivia de diagnose kanker gesteld en begon een ongelooflijk verhaal!

Giovanna Conti

giovanna conti

Wie is Giovanna Conti?

Mevrouw Giovanna Conti, een Italiaanse muzikante en Hamer-patiënt, ontdekte dat beroemde componisten hun conflictieve ervaringen blijkbaar hebben verwerkt in hun wereldberoemde werken. Vanuit muziekhistorisch oogpunt zou deze ontdekking een ontdekking van wereldklasse zijn als ze niet tot de Germanische Heilkunde en dus tot Hamer behoorde. Maar door ons “verzorgd denken” is het volledig vervaagd. Nou, wie heeft de macht…

Een beroemde Duitse muziekprofessor, die in het verleden al vele onderscheidingen van de Bondsrepubliek Duitsland had ontvangen, wilde mevrouw Conti een forum aan de universiteit van Tübingen aanbieden om haar briljante ontdekking aan de brede wereld van de muziek te presenteren. Arme muziekprofessor! Hij had het zich eenvoudiger voorgesteld …

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.