Zoek
Sluit dit zoekvak.

Studie op maat

Onze opleiding voor Germanische Heilkunde

academy-vraagteken

Studie op maat, hoe functioneert dat?

Met de aankoop van het pakket Basisprincipes of het Totaalpakket heeft u toegang tot ons studieprogramma wat begint met de Basisprincipes.
Dit programma bestaat uit:

  • per maand een live webinar;
  • per maand 30 multiple choice vragen;
  • de mogelijkheid om de live webinars achteraf te bekijken;
  • toegang tot de besloten Telegram groep voor studenten waar vragen gesteld kunnen worden.

De inhoud van elke lesmodule bekijkt u thuis via een online leerplatform vóór het online webinar. Dit geeft u de gelegenheid om u in uw eigen tempo, waar, wanneer en zo vaak als u wilt voor te bereiden en kunt u de vragen die u over de module heeft per email aan de leraar sturen.

In plaats van te luisteren naar een leraar die in de gezamenlijke les de stof behandelt, openen we samen een dynamische ruimte van actief leren. Tijdens de webinars wijden we ons aan een korte samenvatting van de lesstof met daarbij verdiepingen en verduidelijkingen van hetgeen in de lesmodules wordt aangereikt. Er worden specifieke praktijkvoorbeelden gegeven en ervaringen van de studenten besproken. In de tweede helft worden de ingestuurde vragen behandeld en is het mogelijk om vragen te stellen in de chat of uw vraag voor te leggen tijdens het webinar. Het echt begrijpen en dus beter onthouden van de nieuwe informatie en de toepassing van de kennis vindt plaats in deze gezamenlijke lessen.

academy one leaf

Opleiding 1 Basisprincipes:

Tijdens deze opleiding leert u in één jaar de Basisprincipes van de Germanische. Met de door ons gehanteerde leermethode zult u merken dat u spelenderwijs het fundament van de Germanische onder de knie krijgt.

In het jaarprogramma Basisprincipes is vastgelegd in welke maand welke module(s) worden behandeld. De webinars duren maximaal 2 uur. Kijk bij de Opleiding Basisprincipes voor de lesroosters. Na het webinar kunt u zichzelf middels 30 multiple choice vragen op de opgedane kennis testen. 
Er zijn twee groepen Basisprincipes, de januari-groep en de augustus-groep.
De webinars voor de januari-groep zijn van januari tot en met juni en van augustus tot en met november.
Voor de augustus-groep zijn de webinars van augustus tot en met november en van januari tot en met juni.
Alle webinars worden opgenomen en zijn voor de student vrij toegankelijk om terug te zien.
Toegang tot de modules en de opleiding heeft u tot 3 jaar na aanschaf van het pakket Basisprincipes; bij aankoop van het Totaalpakket is dit 10 jaar.

academy-two-leaf

Opleiding 2 SBSen (Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s):

Tijdens de opleiding SBSen worden gedurende 2 jaar alle 39 SBSen, zoals bijvoorbeeld het SBS van de skeletspieren, het hart, de botten, de maag etc. met u doorgenomen en uitgediept.
Tot deze opleiding heeft men alleen toegang als men opleiding 1 Basisprincipes met een voldoende heeft afgesloten en de modules van de Speciaalprogramma’s heeft aangeschaft. Deze vormen de basis van het lesmateriaal.

Het lesprogramma verloopt vergelijkbaar met opleiding 1. De webinars vinden elke 1e en 3e dinsdag van de maand plaats om 20.00 uur. Kijk onder Speciaalprogramma’s voor de lesroosters.

Toegang tot de modules en de opleiding heeft u tot 4 jaar na aanschaf van het SBS-pakket; bij aankoop van het Totaalpakket is dit 10 jaar voor alle opleidingen.

Academie krokus transparant/groen

Opleiding 3 Psychosen

De duur van de vervolgopleiding Psychosen is 1 jaar.

De basis voor deze opleiding vormen de 6 lesmodules psychosen. De hormoonspiegel komt echter ook nog ruim aan bod. Verder hebben we nog veel eigen materiaal wat in de webinars zal worden behandeld.

Men heeft toegang tot deze opleiding als men opleiding 2 met een voldoende heeft afgesloten.
Het lesprogramma verloopt op dezelfde manier als bij opleiding 1 en 2. De webinars vinden elke 2e en 4e donderdag van de maand om 20.00 uur plaats.

Toegang tot de modules en de opleiding heeft u tot 3 jaar na aanschaf van het pakket Psychosen; bij aankoop van het Totaalpakket is dit 10 jaar voor alle opleidingen.

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.