Zoek
Sluit dit zoekvak.

Symptomen van herpes genitalis bij kinderen

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Als kinderen terugkomen van de speeltuin met symptomen van herpes genitalis, is dat reden tot ongerustheid, omdat de oorzaak meestal niet zo onschuldig is als in dit geval

Afgelopen zomer gingen we met onze kinderen op vakantie naar de Datsja, een volkstuin aan de rand van de stad. De kinderen renden weg om met de kinderen van de buren te spelen in de speeltuin, waar kinderen van verschillende leeftijden waren, van 6 tot 15 jaar.

Het viel me op dat de buurkinderen vaak vieze woorden gebruikten die wij nooit gebruiken, zeker niet als onze kinderen erbij zijn. ’s Avonds, toen de hele groep weg was en mijn kinderen thuis waren, kwam mijn zoon naar me toe om te klagen dat zijn voorhuid pijnlijk en rood was. Ik stuurde hem naar de douche om zich te wassen en stelde hem gerust dat het wel zou verdwijnen.

Ongeveer 20 minuten voor het slapengaan kwam ook mijn dochter bij me met dezelfde symptomen, ze klaagde over jeuk en pijn in haar vagina. Symptomen die leken op herpes genitalis. De vagina was gezwollen, rood en jeukte pijnlijk.

Ik kreeg spontaan afschuw toen ik me realiseerde dat mijn beide kinderen een scheidingsconflict in het genitale gebied moesten hebben meegemaakt. Nare gedachten en beelden van wat hen in de speeltuin zou kunnen zijn aangedaan kwamen in me op. Waar of van wie probeerden mijn kinderen zich te scheiden?

Toen ze thuiskwamen, hadden ze allebei symptomen van herpes genitalis. Het enige wat ik vroeg was of de oudere kinderen (12 tot 15 jaar) die met hen in de speeltuin waren, hen aan hun geslachtsdelen hadden aangeraakt. Nadat ik van beiden een negatief antwoord had gekregen, voelde ik enige opluchting.
Terwijl de kinderen sliepen, wendde ik me tot de Germanische Telegram chatroom voor steun.
Tijdens de nacht was ik een beetje gekalmeerd en ’s morgens begon ik de kinderen rustig te ondervragen – wat was er gebeurd of wat was hen aangedaan?
Aan het einde van ons gesprek kwam voor beide kinderen de volgende inhoud van een scheidingsconflict in het genitale gebied naar voren.
De Russische taal is zeer rijk aan schunnige scheldwoorden, die vaak direct verband houden met mannelijke en vrouwelijke geslachtsorganen en de mogelijkheden om ze te gebruiken of te misbruiken.
Er was een wat oudere jongen in de speeltuin die wilde bewijzen hoe cool hij was door voortdurend zijn rijke woordenschat van deze scheldwoorden te demonstreren. Wij gebruiken deze woorden nooit en onze kinderen hebben ze nooit gehoord.
Onze kinderen associeerden deze scheldwoorden met hun eigen genitaliën en reageerden met een scheidingsconflict dat zich precies in het genitale gebied afspeelde.

Ik legde mijn kinderen uit dat dit de manier van hun lichaam was om zich te beschermen tegen wat hen ongemakkelijk maakte. Daarom reageerden ze met het scheidingsconflict.

Helaas was er ook een spoor opgeslagen in het geheugen van mijn zoon.

Laatst was hij in de speeltuin aan het spelen toen er een andere jongen bij kwam. Van een afstandje leek het alsof ze samen speelden. Maar toen mijn zoon thuiskwam, klaagde hij weer over pijn aan zijn penis. Uit ervaring vroeg ik hem of deze jongen scheldwoorden had gebruikt en ik kreeg een bevestigend antwoord. Hij vertelde me dat hij het helemaal niet leuk vond dat deze jongen naar hem toe was gekomen, voortaan wilde hij niet meer met hem spelen.

Commentaar van GHk Academy

Bedankt voor dit ervaringsbericht. Ik wil me niet eens voorstellen hoe ik zou reageren als mijn kinderen plotseling thuis zouden komen met herpes genitalis, een opgelost scheidingsconflict in het genitale gebied. Iedereen die de Germanische begrijpt, weet wat er gebeurd zou kunnen zijn. En ik kan me je opluchting voorstellen toen bleek dat het “slechts” scheldwoorden waren die je kinderen associeerden met hun geslachtsdelen. Zo snel kan het gaan.

Het is opmerkelijk dat beide kinderen, de jongen en het meisje, dezelfde symptomen hadden. Er moet een gemeenschappelijke noemer zijn wanneer meerdere mensen tegelijkertijd getroffen worden door dezelfde symptomen. Een conflictervaring die alle getroffenen op dezelfde of een vergelijkbare manier moeten hebben ervaren. Dit komt omdat herpes genitalis de genezingsfase is van een scheidingsconflict dat op de genitaliën werd geassocieerd. Beide kinderen waren even getroffen en geschokt door het schelden en reageerden op dezelfde manier.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.