Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een spontane genezing van de ziekte van Parkinson

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Een jonge vrouw vertelt hoe ze daarin slaagde

Hallo John 🙂,

bedankt voor je online opleiding – het is geweldig en extreem nuttig. Ik ben blij dat ik mee kan doen.

Ik wilde een kort verhaal delen over het oplossen van een conflict. Ik weet niet zeker of ik het correct heb geïdentificeerd en opgelost, omdat ik de module over musculatuur nog niet heb. Het waren je opmerkingen in de chat die me echt veel hebben geholpen. Dus misschien heb je hier wat correcties/opmerkingen over? Bedankt voor je tijd 🙏

Een 34-jarige RH vrouw met normale hormoonstatus.

Voor kort zag ik een kleine tremor in mijn rechterhand. Als student van de GHk raakte ik niet in paniek omdat ik wist dat het een genezingsfase was. Maar de tremor ging niet helemaal weg. Soms leek het te verdwijnen (weer conflictactief?), soms werd het beter, soms erger. Hoe dan ook, het hield mij niet zo bezig. Maar toen merkte ik iets interessants op. Elke keer dat ik mijn telefoon met mijn rechterhand pakte, werd de tremor veel erger, wat resulteerde in een ongecontroleerd trekken en spiercontracties. Het deed helemaal geen pijn, maar de hand waarmee ik de telefoon vasthield, schudde vreemd met vingers die oncontroleerbaar trilden. Zodra ik mijn telefoon met beide handen pakte of alleen met mijn linkerhand dan stopte de aanval.
Dus het moest te maken hebben met iets met mijn smartphone, wat een spoor voor mij was. En het gebeurde alleen in mijn rechterhand.
Ik las dat Parkinson een hangende crisis was. “Nou, dat is geweldig nieuws” dacht ik. Dat betekent dat ik bijna genezen ben, ik moet alleen de oorzaak van dat spoor vinden.
Ik begon te onderzoeken en vond iets.
Het overkomt iedereen wel eens dat hun smartphone af en toe valt en ook bij mij gebeurde dat regelmatig.
Maar toen verloor ik mijn laatste smartphone en het kopen van een nieuwe telefoon (degene die ik nu heb) was op dat moment lastig vanwege mijn financiële situatie. Uiteindelijk had ik een nieuwe en behandelde deze zeer zorgvuldig omdat ik wist dat ik mij op korte termijn geen nieuwe kon veroorloven.
Maar op een dag hield ik hem met mijn rechterhand vast terwijl ik iets las, scrolde naar beneden, en op de een of andere manier gleed hij gewoon weg en viel op de verharde straat. Ik was geschokt omdat ik niet kon achterhalen hoe het gebeurde. “Wat is er mis met die hand!! Waarom kun je hem niet normaal vasthouden?” flitste het door mijn hoofd. De telefoon was niet kapot, slechts een kleine kras op het scherm links.
Dus ik nam aan dat dat de reden zou kunnen zijn.
Toen pakte ik mijn smartphone weer met mijn rechterhand en merkte de spiertrekkingen. Hoe langer ik de telefoon vasthield, hoe erger het werd.
Toen zei ik tegen mezelf: kan ik een leven leiden zonder een smartphone met mijn rechterhand te pakken? Nou, dat zou ik graag willen, maar tot nu toe is het onmogelijk. Toen dacht ik: waar ben ik bang voor? Zelfs als deze valt, koop ik een nieuwe, een goedkope, en ik zal mijn contacten, simkaart en gegevens niet verliezen. Maar dat was niet alles.
Ik keek naar mijn trillende hand met de smartphone. Plotseling realiseerde ik me: dit is gewoon een stom stuk plastic/metaal, het is niet eens goed voor mijn gezondheid; Terwijl mijn hand een meesterwerk van evolutie is, miljarden jaren, ontworpen door de natuur. Deze stomme telefoon was gewoon te zwaar voor mijn kleine vrouwelijke hand en ik vond hem niet eens aangenaam.
Geloof het of niet, in 1-2 minuten waren alle symptomen verdwenen. Nu heb ik geen trillingen meer en ik kan mijn telefoon op elk moment met mijn rechterhand pakken zonder schudden of trillen.

Opmerking

Hey Natalie, heel erg bedankt voor dit ervaringsbericht.
Je weet dat deze tremor niets anders was dan dat van Parkinson en, zoals ik in de chat vertelde, is dit een hangende crisis. Je hoeft alleen het symptoom correct te herkennen, de conflictinhoud erachter te kennen en je conflict in je psyche te vinden, die alleen jij weet en niemand anders. En je moet een manier vinden om het conflict op te lossen of om het spoor te vermijden.
Het spoor vermijden zou betekenen dat je nooit meer de telefoon met jouw rechterhand mag vasthouden.
Veel beter is het natuurlijk om een ​​manier te vinden om het conflict op te lossen.
Elke SBS heeft altijd drie criteria:

  • zeer acuut traumatisch,
  • isolatief beleefd,
  • en onverwacht, op het verkeerde been gezet.

Als aan één van deze criteria niet is voldaan, dan is er geen biologische conflictschok.
Je bent erin geslaagd om het traumatische aspect uit het conflict te halen. Je bent je bewust geworden dat dit plastic stuk niet de moeite waard is om de rest van je leven te lijden. Als het breekt, is het nog steeds vervelend, maar het is niet het einde van de wereld. En door het dramatische aspect uit het conflict te halen, heb je het oorspronkelijke conflict opgelost en daarmee het spoor, in dit geval de telefoon, maar dat zou ook met een andere telefoon zo zijn geweest.

In jouw geval was het onspectaculair en heeft niets gekost. Maar denk eens aan de gevolgen van het niet-weten. De hand begint te trillen en je begrijpt niet waarom. Steeds vaker laat je voorwerpen vallen. Dit zal het conflict versterken en daarmee in stand houden. Het zal zich steeds meer gaan generaliseren en de weg terug naar de oorzaak wordt steeds vager.

Jouw voorbeeld laat perfect zien wat het verschil is tussen weten en niet weten. De tijd, energie en geld die je hebt geïnvesteerd in je zelfstudie van Germanische Heilkunde hebben je nu gered van een levenslange Parkinson-patiënt zijn.
Ik hoop dat je voorbeeld een motivatie voor anderen zal zijn om hun eigen GHk-studie te starten, omdat iedereen alleen zichzelf kan genezen vanuit weten.
Nogmaals bedankt.

(Vertaald van https://ghk-academy.info/cure-to-parkinsons-disease/)

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.