Search
Close this search box.

Nagelschimmel en stinkvoeten vanwege schoen

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Beste meneer Pilhar,

Omdat ik tot nu toe veel van de ervaringsberichten heb kunnen leren, wil ik de anderen mijn ervaringsverslag niet onthouden. Omdat ik nog niet zo bekend ben met de Germanische Heilkunde kunt u mij corrigeren of aanvullen als ik verkeerde conclusies heb getrokken.

Ik ben vrouwelijk en rechtshandig. Ergens begin april 2015 merkte ik een witte plek op mijn linker grote teennagel. Ik stond er eerst niet bij stil maar heb er toen op zitten drukken, waardoor mijn teen urenlang klopte en pijn deed. Dat baarde me zorgen, maar zelfs toen wilde ik afwachten.

Omdat we op dat moment een huis hadden gekocht en het van boven tot onder aan het renoveren waren, was er veel te doen en het had veroorzaakt kunnen worden door een verwonding, bijvoorbeeld een stoot die ik tijdens het renoveren had opgelopen en niet had opgemerkt.

Maar in de loop van de volgende dagen en weken verspreidde de vlek zich verder over de nagel en werd hij gelig van kleur. Bovendien werd het nagelbed ook harder. Ik had echter geen pijn meer aan mijn teen. Ondertussen realiseerde ik me natuurlijk dat het niet veroorzaakt kon zijn door een verwonding en dat het een soort ziekte moest zijn. Omdat ik de plek diagnostisch niet kon definiëren en bij een dermatoloog geen consult binnen een half jaar had kunnen krijgen, begon ik het symptoom te googelen. Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat het nagelschimmel moest zijn.

De uitspraken van getroffenen (geen GHk-experts) op internet gaven me niet veel hoop op een snelle verbetering (bijv. “niets helpt”, “probleem al 7 jaar”, “al jaren last” etc.). Nou, omdat ik al bekend was met de Germanische en veel had geleerd van het lezen van de zeer leerzame ervaringsberichten, liet ik me niet ontmoedigen.

Dus zocht ik eerst naar “schimmelnagel” op de homepage van de Germanische. Helaas was hier geen bericht over te vinden, alleen één over voetschimmel (spoor voor bezoedelingsconflict). Omdat de schimmelnagel al de helft van mijn nagel had “verminkt” en de zomer voor de deur stond, bedacht ik me dat ik niets kon verliezen door in eerste instantie aan te nemen dat de schimmelnagel ook werd veroorzaakt door een bezoedelingsconflict en in stand werd gehouden door een spoor.

Dus dacht ik na over wat in mijn geval een lokaal bezoedelingsconflict had kunnen veroorzaken. En het viel me op dat ik bepaalde schoenen droeg naar de bouwplaats. Het “speciale” aan deze schoenen was dat ik er enorm in zweette en na een half uur voetengeur had (iets wat ik niet gewend was, dus het moesten wel de schoenen zijn), wat ik natuurlijk extreem onaangenaam vond. Ik probeerde het probleem op te lossen door zuiveringszout in de schoenen te strooien of ze in de wasmachine te wassen, maar niets hielp tegen het zweten en de voetengeur.

Tegen de tijd dat ik eraan dacht, waren de werkzaamheden al voorbij. Met andere woorden, ik droeg deze schoenen niet meer en mijn voeten zweetten en stonken niet meer. Maar ze stonden in mijn schoenenkast en ik zag ze regelmatig als ik andere schoenen uit de kast haalde. Ik dacht dus dat ik me wel degelijk bezoedeld kon voelen door het dragen van deze schoenen en een bezoedelingsconflict leed toen ik ze elke avond na de bouw uittrok en de voetengeur rook. Ik merkte de voetgeur waarschijnlijk meer aan mijn linkervoet, omdat de schimmelnagel links zat.

De schoenen zouden dus een spoor moeten zijn voor het conflict. Dus dacht ik bij mezelf dat ik niets te verliezen had door de “stinkende schoenen” weg te gooien, die ik toch niet meer wilde dragen. Dus deed ik de schoenen in een vuilniszak en terwijl ik ze in de vuilnisbak gooide, herinnerde ik mezelf eraan dat ik ze nooit meer zou dragen.

Daarna wachtte ik een paar dagen af. En u kunt u voorstellen hoe verbaasd en blij ik was toen ik merkte dat de schimmelnagel gestaag en definitief afnam.

Een paar maanden later groeide de beschadigde nagel uit. Ik herkende het echte conflict en verwijderde het spoor. En dat zonder jarenlang lijden en het verstoppen van mijn voeten in de zomer! Dat was een geweldige ervaring!

Ik was al (intuïtief) overtuigd van de juistheid van de Germanische, maar een persoonlijke genezingservaring is natuurlijk iets heel anders, want geloof wordt kennis.

Het is precies zoals u zegt, meneer Pilhar! “Niet geloven, maar controleren”.

Veel, heel veel dank aan dr. Hamer voor zijn ongelooflijke ontdekking en het onvermoeibare werk van dhr. Pilhar!
N. L.

Opmerking van H. Pilhar

… en tussen de patiënt en zijn gezondheid staat noch de dokter noch een medicijn!

De Germanische Heilkunde is werkelijk de geneeskunde van de vrijheid!

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.