Zoek
Sluit dit zoekvak.

HIV en trombocytopenie

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

HIV en trombocytopenie, de start van mijn reis in de Germanische Heilkunde

Ik was 39 jaar oud toen ik HIV-positief werd getest. Het was november 2009 en ik was met mijn partner en vierde de 78e verjaardag van mijn moeder. Ik kreeg een telefoontje van de plaatselijke kliniek en ze vroegen me om langs te komen om een testresultaat te ontvangen. Ik was een beetje angstig, maar zei tegen mezelf dat het allemaal in orde zou zijn. Toen ik aankwam, liet de dokter me eerst zitten en informeerde me dat ik had gereageerd op de P24-antigeentest, zogenaamd een leadindicator voor een HIV-infectie. Ik zou nog een test moeten doen en afwachten of de andere eiwitten zouden bevestigen dat ik hiv had. Bij de volgende testresultaten waren deze andere eiwitten reactief en nu was ik zonder hoop, in de overtuiging dat ik een moordenaar in mijn bloed had (mijn eerste bloed-DHS). Na de ontvangst van de tweede uitslag begon ik mijn wetenschappelijke opleiding te gebruiken om het nieuwste op HIV-gebied te onderzoeken. Ondertussen keek ik elke ochtend in de spiegel en zei tegen mezelf: “Je hebt een moordenaar in je bloed”. Ik sprak met de “topspecialist” van de staat, die me vertelde dat ik de slechtste cijfers had die hij ooit had gezien en dat ik over 2 jaar dood zou zijn, als ik niet meteen begon met het innemen van de medicijnen. Ik pakte die dag een voorraad van 2 maanden op en begon ze elke dag te nemen, voelde me misselijk, zag er bleek uit en leed elke dag aan diarree.

Het was ongeveer een maand later dat ik genoeg onderzoek had gedaan om te beseffen dat er geen bewijs was om de beweringen van de medische industrie met betrekking tot HIV te ondersteunen. Ik heb ook contact opgenomen met leden van een dissidente gemeenschap, met uitgebreide en logische bronnen voor mij om te verkennen en te bevestigen wat ik al had ontdekt. Ik merkte dat ik nog steeds twijfelde en heen en weer werd geslingerd tussen de twee betrachtingen en het duurde vele maanden voordat ik me veilig voelde in de nieuwe inzichten. Het was 7 maanden later, op een dag in juni, toen ik merkte dat ik vrij gemakkelijk blauwe plekken opliep terwijl ik een paar kratten aardbeien op mijn heup droeg. Dit duurde niet lang en ik heb er niet veel aandacht aan besteed. Vier maanden later, in oktober, reisde ik naar China en kreeg ik opnieuw snel blauwe plekken. Ik kon me niet herinneren dat ik mezelf ergens aan had gestoten. Een paar weken later bij mijn terugkeer naar huis besloot ik om mijn bloed te laten controleren. Ik ging opnieuw naar mijn plaatselijke kliniek om mijn arts op een paniekerige manier te laten vertellen: “Je hebt nog maar een trombocyten-waarde van 59 (normaal tussen 150 – 350). Je moet onmiddellijk naar het ziekenhuis gaan en onderweg geen ongeluk krijgen, of je zult doodbloeden en ter plekke sterven.” (mijn volgende bloed-DHS) Ik arriveerde in het ziekenhuis en de dokter daar vertelde me: “Kom terug als je waarde onder de 20 is.” (Bedankt dat je me hebt geholpen het doel te stellen). Ze belden me elke week om me te vragen terug te komen en opnieuw te testen en elke keer als ik testte was het lager, totdat het de 20 bereikte. Toen begonnen ze me te infuseren met bloedplaatjes, wat zinloos was, omdat ze altijd met 24 uur weer weg waren (precies zoals dr. Hamer zei). Uiteindelijk begonnen ze me te infuseren met immuno gamma globuline, waardoor mijn bloedplaatjes elke keer ongeveer 28 dagen terug konden komen. De enige andere behandelingen die mij ooit werden aangeboden, waren:

  • Neem giftige anti-retrovirale geneesmiddelen (voor het mythische virus)
  • Neem cortison (omdat het “soms” werkt)
  • Laat je milt verwijderen (omdat het “soms” werkt)

Ik was enkele maanden eerder naar een alternatieve arts geweest en ik had haar mijn problemen verteld en dat ik niet in HIV geloofde. Ze gaf me een naam op een stuk papier toen ik wegging, er stond: ‘Dr. Hamer’. Tegen de tijd dat ik mijn derde dosis immuno gamma globulin had ontvangen, herinnerde ik me (verbazingwekkend) aan dr. Hamer en ging ik online om meer over hem te weten te komen. Ik las zijn persoonlijke verhaal over het verlies van Dirk en zijn daaropvolgende begin van zaadbalkanker, denkend “Oh ja, weer zo een nutteloze alternatieve geneeswijze”. 2 weken later was ik bij een paasviering bij een vriend thuis waar ik in gesprek kwam met een 21-jarige homoseksuele man genaamd Mitch. Ik vertelde hem over mijn trombocytopenie en het gesprek ging als volgt:

Mitch: “Oh, dat heb ik gehad.”

Ik (verrast): “Waarom?”

Mitch: “Ik moest chemotherapie nemen.”

Ik (opnieuw verrast): “Waarom?” Hij was een fitte gezond uitziende jongeman.

Mitch: “Ik had zaadbalkanker.”

Ik: “Heb je toevallig iemand verloren kort ervoor?”

Mitch (zijn ogen wellen met tranen): “Ik was de voogd voor mijn 5 -jarige nicht en ze stierf aan leukemie, 3 maanden later kreeg ik de diagnose zaadbalkanker.”

Ik was helemaal met stomheid geslagen. Het enige voorbeeld dat ik kende van de Germanische was zojuist geverifieerd door de enige persoon met zaadbalkanker die ik ooit heb ontmoet. Ik was meteen vol hoop en wilde de 300 km naar huis rijden en beginnen met het lezen van alles wat ik kon vinden met betrekking tot de Germanische. Ik bleef de rest van het weekend bij mijn vriend zijn huis en bestelde het boek en de wetenschappelijke diagnosetabel zo snel mogelijk. Toen het aankwam, een paar weken later, was ik opnieuw geschokt om te ontdekken dat het de details van trombocytopenie (ca-fase van een bloedingsconflict) omvatte. Hoewel ik de Germanische toen nog niet begreep, wist ik dat de zorgen over mijn bloed voortkwamen uit het testen, het te horen krijgen dat ik waarschijnlijk dood zou bloeden en de wekelijkse telefoontjes van de artsen. Zelfs zozeer dat elke keer dat de telefoon ging , Ik zenuwachtig werd en de telefoon niet wilde beantwoorden. Ik heb plannen gemaakt om 6 weken naar de VS te reizen en vervolgens nog 6 weken naar Europa, waar de specialisten me niet konden bereiken. Ik deed mijn laatste bloedtest en het toonde aan dat ik slechts 1 bloedplaatje/ml bloed had. Ik nam mijn laatste dosis immuno gamma globuline en liet het medische systeem en mijn zorgen achter mij. Toen ik 3 maanden later terugkeerde, ervoer ik niet langer symptomen van te lage bloedplaatjes en mijn volgende test vertoonde een telling van 89 bloedplaatjes/ml. Ik kan me niet herinneren dat ik een vergrote milt of grote genezingssymptomen had ervaren, maar mijn bloedwaarde vorig jaar was ongeveer 115 en ik heb nooit meer last gehad van symptomen.

Mijn reis met de  Germanische was begonnen en ik heb nog nooit meer teruggekeken.

William
Australië

Opmerking:

Een typisch voorbeeld van niets doen of het juiste doen op het juiste moment. Ook een goed voorbeeld hoe de academische geneeskunde van niets iets dodelijks maakt, of het nu om HIV gaat of om de ‘behandeling’ van trombocytopenie. Natuurlijk heeft niet iedereen zo veel geluk bij zijn zoektocht naar een oplossing voor zijn probleem. Informeert u zich daarom zolang u (vermeend) gezond bent, zodat u niet alles aan het toeval moet overlaten.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.