Search
Close this search box.

Jeukende huiduitslag bij 8-jarig rechtshandig meisje

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Inhoud van het conflict: Scheidingsconflict en huiduitslag die jeukt door de overleden cavia

De dochter van mijn vriendin kreeg haar langverwachte konijn voor haar 8e verjaardag in april 2020. Om het konijn niet alleen te laten opgroeien, mocht ze van haar ouders een tweede huisdier uitzoeken. Korte tijd later kwam er een cavia bij hen wonen. Tot hun verbazing merkten de ouders al snel dat hun dochter veel meer geïnteresseerd was in de cavia dan in het konijn. Natuurlijk hield ze ook van haar konijn, maar ze ontwikkelde een speciale band met haar cavia. Een mogelijke reden hiervoor – zo redeneerde haar vader – was dat het konijn te snel was gegroeid en niet meer kon concurreren de veel kleinere, schattige cavia.

De ouders merkten dat hun dochter tijdens de zomervakantie het grootste deel van haar vrije tijd doorbracht met haar cavia. Toen ze op de avond van 5 november bij haar twee huisdieren ging kijken, vond ze haar cavia dood in zijn kooi. Ze was op dat moment alleen ter plaatse en leed – zoals haar vader aanvankelijk vermoedde – aan een DHS. Maar welke?
Die avond, toen haar vader thuiskwam van zijn werk, vertelde ze hem er meteen over hoe verdrietig ze was, want de cavia klom altijd in haar nek en knuffelde met haar. Ze vroeg ook meteen of ze een nieuwe cavia kon krijgen.

De vader ging in principe akkoord, maar zei dat ze hun cavia eerst in het weekend zouden begraven. Voor deze overgangsperiode stopte zijn dochter haar geliefde huisdier in een schoenendoos met een dekentje en bleef ernaar kijken en het aaien. Op zaterdagmiddag 7 november bouwden zij en haar vader een kleine doos en bekleedden de binnenkant met onderleggers. Toen legde ze haar cavia in de doos, kuste hem nog een paar keer, keek er even naar, dekte hem toe en nam afscheid. Nadat ze zelf de laatste spijker in het deksel van de “doodskist” had geslagen, legde ze haar cavia in de grond en begroef hem. De volgende dag, 8 november, ontdekte de moeder van het meisje plotselinge huiduitslag in de nek van haar dochter en vroeg haar man om er even naar te kijken.

Hij beschreef de jeukende huiduitslag als volgt:
“Toen ik binnenkwam, was ik echt verbaasd. Mijn dochter had veel rode vlekken van haar hals tot haar onderarm, maar alleen aan de rechterkant van haar lichaam, de kant van haar partner.” Hij dacht erover na en berekende dat als de begrafenis de dag ervoor was begonnen met de conflictoplossing, de huiduitslag tot maandag of dinsdag zou duren. Omdat zijn vrouw in de conventionele geneeskunde gelooft, vertelde hij haar dat de huiduitslag geen probleem was en zeker snel zou verdwijnen. Maar op dinsdag waren de rode vlekken nog steeds zichtbaar en zijn vrouw besloot dat ze woensdagochtend met haar dochter naar de dokter zou gaan.
Toen mijn vriend zijn dochter woensdagochtend wakker maakte, vroeg hij haar om hem haar huiduitslag te laten zien, en – oh, wonder – er was niets meer van over. Er was geen enkel rood puntje meer te zien! Hij vertelde het me later: “Ik ben nog maar minder dan een jaar betrokken bij Germanische Heilkunde, en hoewel ik nu de verbanden begrijp, ben ik nog steeds verbaasd over de exacte precisie waarmee deze biologische speciaalprogramma’s werken!”

De dag na de begrafenis ontdekte de moeder van het meisje de huiduitslag van haar dochter, wat de genezingsfase was van een (naar al snel bleek) opgelost scheidingsconflict (HH in de sensorische cortex links), veroorzaakt door de dood van de cavia. Gelukkig duurde de genezingsfase geen dag langer; anders zou het meisje zijn meegenomen voor een medisch onderzoek.

Hartelijk dank aan de vader voor zijn vriendelijke toestemming om het verslag van zijn dochter te publiceren.

 

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.