Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dr. Hamer aan dr. Stefan Lanka – verraad aan onze patiënten

Berichten van dr. Hamer met vele praktische ervaringen

Video van de website van https://germanische-heilkunde-dr-hamer.com om te begrijpen waar deze brief over gaat.

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd HAMER

Apartado de Correos 209
E-29120 Alhaurin el Grande

18. maart 2006

Aan
Klein-Klein-Verlag
Herrn Stefan Lanka
Ludwig-Pfau-Str. 1 B
70176 Stuttgart

Hallo Stefan,

Ik heb nota genomen van wat je over mij zei onder Klein-Klein-Verlagsteam. Si tacuissis!

Kijk, je jammert dat je moet geloven… zoals de meeste anderen jammeren, je moet geloven in de reguliere geneeskunde. Jullie menen dat men de onderdrukkers van kennis en massamoordenaars (vlg. prof. Niemitz) niet bij naam mag noemen, net zoals men de uitroeiers van ons volk niet bij naam mag noemen.

Je meent dat ik daarmee mijn ruggengraat heb gebroken?

Dat zijn allemaal domme uitspraken, een belediging voor je intelligentie. Je weet precies wat er mis is. Ik zal het je bewijzen vanuit jouw eigen voorbeeld:

De heer Lenz heeft me onlangs gebeld. Ik hoop dat ik niet te veel uit de school klap als ik het volgende schrijf: Ik berispte dat je interview een leugen was, omdat het een belediging was voor zijn en jouw intelligentie als je onderzoek deed naar vaccinatie met vogelgriep, wetende dat de hele vaccinatie niets anders is dan een landelijke geplande chipimplantatie.

“Ja,” zei Lenz, “we wisten dat allebei heel goed, maar om tactische redenen hebben we dat niet kunnen zeggen, omdat we anders moeilijkheden zou hebben gekregen met de “zedenpolitie”.

Wat moeten zulke erbarmelijke Klein-Klein leugens voorstellen? Jullie wisten beiden natuurlijk ook dat er helemaal geen “vogelgriepvirus” is, vooral omdat je nu altijd schrijft (correct volgens de Germanische Heilkunde) dat er geen “ziekteverwekkende virussen zijn”. Maar niet alleen sterven er dagelijks ongeveer 1500 arme patiënten lijdensvol, onze hele volk worden systematisch op vele manieren in een waanzinnig tempo vernietigd. Ik vind je gepraat/geschrijf en je leugens zo onuitsprekelijk destructief! In mijn ogen is dit het ergste verraad aan onze patiënten! Lenz en jij, jullie staan ​​er allebei naar te kijken, zien precies wat hier aan de hand is en zeggen geen enkel woord!

Heb ik jullie niet het goede voorbeeld gegeven en zat twee keer in de gevangenis, de tweede keer toen ik 70 was. En nu moet ik mij door jou laten vertellen dat ik daarmee mijn ruggengraat zou hebben gebroken? De tweede keer schuwden mijn tegenstanders zich er niet voor om me te veroordelen door de hoogste rabbijnen van Frankrijk en om mij in de donkerste (…) gevangenis in Frankrijk op te sluiten.

Hoe vaak moet ik je vertellen dat het helemaal niet over mij als persoon gaat maar over massamoord? En dat dit niet toevallig een paar criminele dwazen zijn die deze massamoord hebben georganiseerd, inclusief de onderdrukking van kennis. Dat zou jij met jouw intelligentie toch kunnen begrijpen.

Waarom zou ik toch steeds in Frankrijk in het concentratiekamp (KZ) moeten ondertekenen dat ik de Germanische Heilkunde moet afzweren, geen boeken meer moet schrijven, geen boeken meer uitgeef? Uiteraard om de Germanische Heilkunde aan anderen over te laten.

Het is je niet duidelijk, Stefan dat als we eerlijke rechters zouden hebben, en die hebben we niet, honderdduizenden grote en kleine massamoordenaars voor het leven achter de tralies zouden zitten, inclusief hun hulpjes; professoren, rechters, politici, pers, media etc. etc.

Stefan, de halve waarheid is altijd nog een hele leugen!

La Medicina Sagrada, de Germanische Heilkunde, heeft geen leugens nodig en geen halve waarheden.

groet
Geerd Hamer

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.