Zoek
Sluit dit zoekvak.

In bed geplast door borstvoeding gevende moeder

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Na een ergerlijke discussie de dag ervoor, tegen de ochtend in bed geplast.

crisis territoriummarkering bij een moeder die volledig borstvoeding geeft

Sinds het begin van mijn laatste zwangerschap, 15 maanden geleden, ben ik hormonaal mannelijk en rechtshandig. Omdat ik volledig borst geef, is er tot op heden niets veranderd. Sindsdien heb ik ook een mannelijk gevoel territoriumgevoel en denken.

Ik ken de Germanische Heilkunde al 11 jaar tot in detail. Sinds ik hormonaal mannelijk ben, ervaar ik de Germanische in het bijzonder en het thema gezondheid van mijn familie en natuurlijk mijn kinderen als mijn territorium, dat vanuit mannelijk perspectief moet worden verdedigd.

Meestal is het mijn man die zich meestal in de zinloze discussies met systeemschapen begeeft. Hoe vaak heb ik hem gewaarschuwd om het te laten. De schapen vechten duidelijk voor hun recht om gevangen te blijven in angst en bijgeloof. Elk woord van de realiteit – ongeacht het onderwerp – deze schapen vechten bitter.

Gisteravond hebben we weer enkele Poolse gezinnen ontmoet op de kinderspeeltuin, die we al een tijdje kennen, omdat de kinderen meestal goed samen spelen.

Ze weten allemaal dat een masker net zo betrouwbaar beschermt tegen een virus als een visnetpanty tegen de kou. Geen van deze ouders droeg daarom ooit een masker. Ze geloven echter allemaal in wat de media zeggen.

Mijn man heeft vaak geprobeerd het geloof van deze mensen in Corona weg te nemen, maar tevergeefs. Meestal werd hij achteraf door mij berispt omdat hij gewoon niet kon zien dat deze schapen de waarheid helemaal niet wilden weten. Ze worstelen letterlijk om in een staat van autoriteit in angst en paniek te mogen leven.

Maar gisteren is het mij overkomen!

Een vrouw die ik kende en zelf een moeder vertelde me dat ze tot nu toe niet echt bang was geweest voor Corona. Maar nu hebben verschillende leden van haar familie in Polen het opgelopen. Ze hoestten en hebben hun reukvermogen verloren, wat naast de test duidelijke symptomen zijn. Nu is ook zij bang.

Mijn man stak kabels in zijn oren en controleerde wat er nieuw was aan de frontlinie van de oorlog van de patriotten en Trump tegen de krachten van de duisternis. Hij luistert eindelijk naar mijn advies.

Maar ik wilde deze vrouw uit de angst van haar bijgeloof helpen. Een uur lang praatte ik en herhaalde ik. Ik argumenteerde, legde uit en vertelde obsessief.

Het enige dat terugkwam was; ‘Ik geloof dat niet! Ik kan het niet geloven! Ik wil dat niet geloven! ”Geloven – geloven – geloven!

Ik had het over natuurwetten, feiten en bewijzen, en ze antwoordde me altijd alleen met geloven!

Op weg naar huis raadde mijn man me aan om een ​​half uur met mijn hoofd tegen de muur te slaan, het zou helpen om deze mentale rotzooi er weer uit te krijgen. Nou, hij heeft veel ervaring en moet het weten.

Ik ergerde me aan mezelf omdat ik me precies zo gedroeg zoals ik mijn man zo vaak had beschuldigd. Het is niet zo leuk om hormonaal mannelijk te zijn en uit te gaan in zulke gekke tijden.

Thuis hebben we altijd 24/7 Das Studentenmädchen van dr. Hamer stilletjes op de achtergrond als een douche. Leven met kinderen in zulke gekke tijden dat ik niet weet hoe andere gezinnen kunnen overleven zonder Studentenmädchen.

’s Avonds was ik erg moe en viel ik in slaap zodra de kinderen in bed lagen.

Het was nog donker, plotseling was ik klaarwakker en besefte ik dat ik op het punt stond in bed te plassen. Erger nog, ik kon het niet stoppen. Ik sprong uit bed en rende naar het Toilet. Ik had de hele weg met succes gemarkeerd.

Terwijl ik op het toilet zat, was ik geobsedeerd door het gesprek van gisteravond met deze vrouw. Misschien had ik toch mijn hoofd tegen de muur moeten slaan. om erachter te komen, maar ik zat net midden in de crisis van een territoriummarkeringsconflict, met alle bijbehorende symptomen, het was 5:10 uur ’s ochtends.

Mijn man leerde het na lange tijd. Hij beperkt zich tot de meest noodzakelijke beleefdheidsgebaren, steekt de kabels in zijn oren en bevindt zich in een andere wereld. Wat overblijft is het besef dat ik in de toekomst meer aandacht moet besteden aan het luisteren naar mijn eigen advies en geen zinloze discussies met systeemschapen moet aangaan.

Maak van de Germanische Heilkunde uw hobby, want zelfs de beste herder leidt de schapen vroeg of laat altijd naar het slachthuis.

Natalie

Opmerking van HPilhar

De blaassfincter heeft een partner- en moeder/kindzijde. Omdat het bed nat wordt, moeten beide zijden conflictief betrokken zijn. Het ging deze moeder daarbij ook om haar eigen kinderen.

Dat zou een mogelijkheid zijn! De andere mogelijkheid is de epileptische crisis van het myocard (epileptische krampaanval van een opgelost overbelastingsconflict), die gegeneraliseerd kan worden en ook tot urinelaten kan leiden. Zie ook soortgelijke urinelaten bij epileptici.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.