Search
Close this search box.

Lage rugpijn wegens echtgenoot

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Aangezet door het ervaringsbericht “Heupen” nu mijn beleving:

Ik hield me al sinds 7 jaar met de Germanische Heilkunde bezig. Ik heb al meerdere lezingen en seminars bezocht, alle boeken gelezen behalve “de gouden boeken”. Ik heb ook de tabel en spreek met een ieder aan die één of ander symptoom vertoond. Daardoor ben ik ook tegenover mijzelf opmerkzamer geworden.

Ik heb 10 jaar met mijn man samengewerkt (tot 2001). Hij was mijn baas. Tijdens deze tijd was ik doorlopend bij de orthopedist of bij de fysiotherapie onder behandeling. Hoofdzakelijk waren de lendenwervels betroffen, maar ook de borstwervels.

Mijn man had altijd de gewoonte om me voor medewerkers en gasten te vernederen. Daarom had ik volgens mijn huidige inzicht altijd inbreuken op de eigenwaarde. Soms korte, soms langere conflictactiviteit en overeenkomstig ook de genezingsfase met uiteenlopende heftige pijnaanvallen.

Sinds we niet meer samenwerken is de pijn verminderd. 14 dagen geleden ben ik begonnen om mijn woonkamer- en keukenmeubilair te verwijderen, om de vloerbedekking te vernieuwen. Het was behoorlijk inspannend, bukken en op een ladder klimmen etc.

Toen ik bijna klaar was deed zich weer een situatie voor, waarbij mijn man mij in het bijzijn van mijn vriendin vernederde. Dat heeft mij zo getroffen, dat ik de kamer heb verlaten en bij mij de tranen kwamen. Het gebeuren had me anderhalve dag beziggehouden. Dan heb ik me gekalmeerd. En dan kwam de pijn. Die duurde ook anderhalve dag.

Ik heb er nauwkeurig op gelet. Een ieder ander zou gezegd hebben, dat het veroorzaakt zou zijn door het zware werk.

Nu heb ik bij de renovatie meegeholpen en al een deel ingeruimd. Mijn man is op reis en ik kon alles zo doen zoals ik wilde. Het heeft mij veel plezier bezorgt en ik heb ondanks de veel zwaardere inspanningen geen pijn.

Dankzij de prachtige ontdekking van Dr. Hamer was ik de laatste 5 jaar niet meer bij een arts. Ik heb geen medicijnen genomen en heb bovendien de consulten bespaard. Heel veel dank aan Dr. Hamer.!!!

Lieve groeten aan alle aanhangers van de Germanische Heilkunde
G.S.

Opmerking:


Opmerking van H. Pilhar

Alles wat chronisch is, loopt over sporen. Het spoor kan ook een allergie worden genoemd. De arme vrouw is allergisch voor haar ex-man met een centrale EWI (ruggengraat).

Als het conflict niet kan worden opgelost, kan het spoor niet worden opgelost. In dit geval moet u proberen het spoor te vermijden en zult u beter worden. Als je het niet helemaal kunt vermijden – zoals in het bovenstaande ervaringsbericht – zul je het lijden niet helemaal kwijtraken. Maar als je nu precies de oorzaak weet (naam Repelsteeltje), kun je vaak (niet altijd) de intensiteit van het conflict transformeren door het spoor te ‘begroeten’ – onder het motto: ‘Aha, mijn spoor naar mijn toenmalig conflict!’

Op dit punt wil ik alle vrienden bedanken die hun persoonlijke ervaring met de Germanische toegankelijk maken voor andere mensen.

Ik dank jullie voor jullie vertrouwen!

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.