Search
Close this search box.

Stijve nek wegens moeder

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Sedert enige tijd heb ik een nieuwe vriend. Mijn ouders hebben reeds kennis met hem gemaakt. We wonen al samen in mijn huis en alles gaat super. Mijn ouders vinden mijn vriend een aangenaam iemand.

Laatst telefoneerde ik met mijn moeder. Terloops vertelde zij mij dat mijn vriend met haar getelefoneerd had. Dat verbaasde mij ten zeerste. Toen kwam er iets wat ik absoluut niet verwachtte. Ze zei: “ik heb eens ernstig met hem gepraat en hem gezegd dat ik vind dat hij veel te snel bij jou ingetrokken is en dat hij eerst zijn scheiding moet afwerken. Het zou beter zijn te wachten tot alles achter de rug is. Een jaar of langer”. Ik dacht bij mezelf: nu bemoeit ze zich weer met mijn zaken en dan nog achter mijn rug om. Ik was absoluut niet voorbereid op deze uitspraken van mijn moeder en op dat moment dacht ik er verder ook nog niets bij. De volgende morgen, toen ik opstond, had ik een stijve nek. (linker kant). Ik verloor mezelf even in het oude denken. Heb ik ergens in de tocht gezeten? Maar neen!

Ik ben een rechtsklappende vrouw, linker zijde… toen werd het mij duidelijk: moeder!! Vult U a.u.b. aan Mr. Pilhar wanneer ik niet volledig ben. Ik vond als conflictinhoud alleen ongerechtigheid. Ik kon dat niet zo direct plaatsen. Maar het beslissende is hoe men het ervaart. In elk geval, na 3 dagen was het voorbij. Ik heb mijn hals warm gehouden en zo weinig mogelijk bewogen. Ik heb ook een traditionele zalf gebruikt, misschien om toch maar iets te doen. Vroeger zou ik direct naar een arts gelopen zijn. Nu kan ik in alle rust gewoon afwachten, want zoals ik het begrepen heb, is de pijn in dit geval een teken dat de genezing aan de gang is. Ik bedank de Germanische Heilkunde. Wij/ik moeten nog veel leren.

Met vriendelijke groeten,

Karin E.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.