Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blindedarmontsteking door ruzie van ouders

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Hallo meneer Pilhar,

Ik heb uw voordracht al 2x genoten en ook mijn man was al eens bij uw lezing aanwezig. Ik ben van de Germanische Heilkunde overtuigd. Mijn man sluit zich naar aanvankelijke scepsis meer en meer aan, omdat de bewijzen voor zich spreken.

Omdat ik uw voorbeeldgevallen zeer waardeer en er elke keer weer bijleer, zou ik eveneens een voorbeeld met u willen delen:

Onze zoon had een blindedarmontsteking.

Het begon op maandagavond met lichte buikpijn, die mijn man en ik als spijsverteringsproblemen afdeden, omdat hij verder geen exacte klachten had.

Op dinsdag was hij nog in de kleuterschool, had echter ’s middags weer lichte buikpijn. ’s Avonds werd het erger en woensdag kon hij niet meer naar de kleuterschool gaan. De pijn was tegen de middag duidelijk in de onderbuik. Een telefoongesprek met onze arts duidde ‘vermoedelijk een blindedarmontsteking‘.

De arts kwam in de namiddag langs, bevestigde de aandoening en schreef een homeopathisch middel voor. Ze zei om ons nogmaals te melden als het zich zou verslechteren.

Het werd ook slechter. Op woensdagavond tegen 20 uur verkrampte mijn zoon zich van de pijn.

We reden (achteraf gezien ons geluk!) naar de arts, die haar woning op deze avond om privéredenen niet kon verlaten. In haar praktijk hing de tabel van de Germanische Heilkunde. Ik wist dat ze die had, zou echter zonder de aanblik er niet op gekomen zijn om in de tabel naar het conflict te zoeken.

Ik vroeg de arts wat het volgens ‘Hamer’ was. Ze las in de tabel, keek mij wat twijfelend aan en meende beleefd terughoudend: “nou ja, ach, de oorzaak bij een kind is een ruzie die de ouders hadden en die het kind had meegekregen. En daar zou hij moeite mee hebben. Zegt dat u iets?”

Ze was zeer voorzichtig, want wie wil in het privéleven van patiënten snuffelen…

Maar ze had gelijk. Mijn man en ik hadden op de voorafgaande zaterdagavond ruzie gemaakt over een paar steeds terugkerende dingen. Het was nodig om dingen duidelijk te stellen en op te ruimen. Onze zoon heeft dat meegekregen en met de blindedarm gereageerd.

Ik vroeg de arts of het zinvol was om er met onze zoon over te praten. Dat we hem duidelijk maakten dat we geen werkelijke problemen hadden en dat we elkaar liefhebben en in ieder geval bij elkaar zouden blijven. De arts bevestigde, dat het iets zou kunnen doen.

Ik bracht mijn zoon weer naar huis, legde hem in bed en praatte met hem. Ik legde hem uit, dat hij met zijn vrienden ook wel eens ruzie had, maar dat hij ze desondanks mocht en steeds weer met hun speelde. Zo was het bij ons ook. Wij zijn het als ouders ook niet altijd met elkaar eens, maar meestal wel en we houden van elkaar en zullen altijd één familie zijn.

Onze zoon keek ons niet begrijpend aan, knikte gepijnigd en sliep bijna direct in. Ondertussen was het ongeveer 21 uur.

Om 23:30 uur hebben we hem kompleet omgekleed, omdat hij was natgezweet en hij is daarbij niet wakker geworden, ook geen trekken door pijn.

De volgende dag was hij moe, uitgeput en had een “ik heb de buik voor de pijn moeten beschermen” spierpijn aan de buik, maar zijn aandoening van de blindedarm was VOLLEDIG weg.

Ik bedank Dr. Hamer en ook u dat u uw weten met ons allen delen.

Wij (nieuwsbrief-ontvanger en ook alle andere) kunnen enorm veel leren en in rust genezen, omdat we de samenhangen kennen.

Lieve groeten
uit Augsburg
Kornelia L.


Opmerking van H. Pilhar

Als men de Germanische heeft begrepen, dan kan men zichzelf, zijn naasten en vrienden helpen!
De blindedarmontsteking is weliswaar de genezingsfase – de zoon had het conflict al overwonnen -, desondanks was het verstandig van de moeder om hem nogmaals geruststellend toe te spreken.

Ze beschrijft ook zeer mooi de tuberculeus verlopende genezingsfase van het kind, met het hiervoor typische nachtelijk zweten en slapheid.

Opgelet:
Geen blindedarmontsteking zonder voorafgaande blindedarmkanker. Vroeger hebben de chirurgen de verwijderde blindedarm in de vuilnisbak gegooid. Vandaag stuurt men een stukje naar de pathologie. En als men dan toch nog een kankercel vindt… Dan heet de diagnose al gauw blindedarmkanker in plaats van blindedarmontsteking. En dan bevindt men zich in het medische raderwerk.

Help mee om de Germanische heel snel legaal te krijgen! Ook in het belang van onze kinderen!

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.