Zoek
Sluit dit zoekvak.

Middenoorontsteking wegens koop huis

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Beste Helmut,

Vier jaar geleden, dus 2012, verhuisde ik van Zuid-Duitsland naar Noord-Duitsland.

Mijn beide volwassen kinderen waren het er mee eens dat ik vertrok, maar in het geheim leden ze toch. In 2016 ging ik weer terug naar Zuid-Duitsland en mijn kinderen waren happy. Alleen mijn zuster in Noord-Duitsland bezocht ik zo nu en dan.

Tijdens één van deze bezoeken interesseerde ik me voor een blokhut (zie ook het ervaringsbericht gastritis) in een vakantiegebied en was me aan het overleggen of ik deze misschien zou kopen. Toen ik terug was in Zuid-Duitsland vertelde ik dat euforisch, op een maandag, aan mijn kinderen en liet hun enkele foto’s van de blokhut zien en dat ik het voornemen had die te kopen. Mijn kinderen reageerden enthousiast op de blokhut en mijn dochter zei dat ze me bij het schilderen zou helpen.

Eigenlijk wilde mijn dochter niet horen (brokconflict = iets wat men zich wenst niet te horen krijgen of iets wat ongewenst is niet willen horen), dat ik deze blokhut zou kopen, omdat ze angst had dat ik weer naar Noord-Duitsland zou vertrekken.

Dinsdag vertelde mijn dochter mij, dat haar oren dicht zitten en ik vertelde haar dat ik de blokhut niet zou kopen, omdat er nog zo het een en ander te renoveren is. ‘s Woensdags ging ze naar de dokter en deze diagnosticeerde bij mijn dochter middenoorontsteking beiderzijds.

Ze had haar conflict opgelost op het moment dat ik haar meedeelde dat ik de blokhut niet zou kopen en ze dus de gehoopte hoorinformatie had gekregen, dat ik in Zuid-Duitsland blijf.

Franziska K.

Opmerking van H. Pilhar

  • rechter middenoor = een gewenste hoorinformatie niet krijgen
  • linker middenoor = een ongewenste hoorinformatie niet kwijt raken

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.