Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leukopenie door astma-aanval van zoon

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Hallo meneer Pilhar,

zo’n verhaal over leukopenie kan ik ook vertellen:

Vorig jaar augustus begon alles met een verkoudheid. Het zou een onschuldig iets geweest zijn, als deze infectie zich niet elke 3 tot 4 weken zou hebben herhaald. Ik kon niet slapen en verloor 5 kilo in gewicht. Omdat ik de Germanische Heilkunde ken, heb ik steeds gepiekerd welke conflicten voor mijn vatbaarheid voor infecties verantwoordelijk waren. Ik kon uiteindelijk niet vinden wat het was.
Ik was bij de dokter die bij het bloedonderzoek een leukopenie vaststelde en mij zei dat de vatbaarheid voor infecties door een tekort aan B-lymfocyten komt.

(Opm.: de lymfocyten behoren tot de leukocyten (witte bloedlichaampjes))

Deze voortdurende infecties duurden tot 1 mei 2008. Toen ik weer eens om reden van een verkoudheid op bed lag, las ik de Germanische Heilkunde en toen werd het mij duidelijk.

In augustus 2007 (kort voor de eerste infectie) begon de allergisch getriggerde bronchiaal-astma bij mijn zoon. We bezochten een kamelenboerderij en Manuel kreeg een astma-aanval.
Ik was volledig onvoorbereid. Het trof mij als een shock. Ik leed een inbreuk op de eigenwaarde omdat ik als therapeut mijn eigen kind niet kon helpen. En het geheel was isolatief beleefd, omdat ik er met niemand over sprak. Ik kon nog niet eens tegenover mijzelf toegeven, hoezeer het aan mijn eigenwaarde knaagde.

Nadat ik wist welk conflict het was, wist ik ook wat ik had en hoe ik dit conflict kon oplossen.

Door deze inbreuk op de eigenwaarde vormde zich een osteoporose in het bot (celafname). De productie van de leukocyten verminderde en daardoor vergrootte de vatbaarheid voor infecties.

Na de conflictoplossing (CL) op 1 mei kon ik weer slapen, nam weer aan gewicht toe en kreeg bijna onverdraaglijke pijn in het borstbeen en in de 4e rib. Medisch gezien zou dat een osteosarcoom zijn geweest.

Omdat ik door de Germanische Heilkunde wist dat het bot zich weer aan het opbouwen was (celtoename), maakte ik me geen zorgen. Ik wist dat het met ongeveer 4 weken weer over zou zijn. Dat was dan ook het geval.

Sindsdien heb ik geen infecties meer. En ik voel me beter dan ooit. Ik ben om gegronde redenen na het bloedonderzoek niet meer naar de arts gegaan. Ik dacht die maakt me alleen maar gek.

Ik bedank Dr. Hamer. Wie weet wat zonder hem en zijn ontdekkingen met mij zou zijn gebeurd!

L. G.


Opmerking van H. Pilhar:

Een infectie, een besmetting of het immuunsysteem zoals het tot nu toe wordt begrepen bestaan in de Germanische Heilkunde niet.
Tot nu toe dachten we dat de microben ons ziek maken en het “immuunsysteem” zou in een (oud-testamentair goed/kwaad) veldslag tegen de microben strijden.

Pasteur:

een mens is gezond wanneer hij geen microben heeft en ziek indien hij microben heeft

Met de Germanische Heilkunde kunnen we nu zien dat alles via de hersenen loopt! In de hersenen bezitten we een code voor de microben en het zijn de hersenen die de microben op ons persoonlijk bevel (in de genezingsfase) inschakelen. Alle microben werken zonder uitzondering in de genezingsfase. Aan het einde van de genezingsfase schakelen we de microben middels onze hersenen weer uit.

Op zijn sterfbed zou Pasteur hebben gezegd:

de microbe is niets, het milieu is alles

Met andere woorden: de schrijvende moeder had een conflict (eigenwaarde-inbreuk) of misschien zelfs meerdere (neus = stinkconflict of ‘niet kunnen ruiken’, bronchiën = territorium- of schrikangst-conflict) geleden met één of meerdere sporen. Over de sporen werd het verloop chronisch. Kwam ze weer van het spoor af, dan kwam ze in de genezingsfase en werd “ziek” (infectie).

Algemeen met betrekking tot sporen:

Spil in de Germanische Heilkunde is het conflict. Op dit moment worden ook de sporen geprogrammeerd. Het conflict dient te worden gevonden, om de zaak oorzakelijk aan te pakken. Is het conflict uiteindelijk inhoudsloos geworden, dan lossen de sporen zich vanzelf op en wel direct door het inzicht. Het chronische verloop komt ten einde.

Is het conflict niet inhoudsloos, dan lossen de sporen zich niet op. Desondanks kan men onder omstandigheden dit niet oplosbare conflict vaak alleen door het besef tot een minimum transformeren.

Wat mij persoonlijk als technicus zo goed bevalt aan de Germanische Heilkunde, is dat tussen mij en mijn gezondheid noch een therapeut, noch een medicijn staat. Dat is VRIJHEID!

Maak de Germanische Heilkunde tot uw hobby! Ze verklaart u hoe uw lichaam functioneert. Daarmee kunt u uzelf helpen.

De Germanische is de geneeskunde van de vrijheid!
Ze komt op tegen bijgeloof en tirannie!

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.