Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een crisis van draaiduizeligheid

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Hoe reageer je als een naast familielid plotseling een crisis heeft?

Vanmorgen, toen mijn vrouw het ontbijt aan het klaarmaken was, voelde ze zich plotseling duizelig. Ze moest even pauzeren en gaan zitten. Ze ging op haar rug liggen en werd erg koud en bleek. Ze had ook extreme hoofdpijn aan de rechterkant van haar voorhoofd. Ze kon haar ogen niet openen omdat alles om haar heen draaide, en haar hoofdpijn was zo intens dat ze haar hele lichaam aanspande.

Natuurlijk was het voor ons duidelijk dat ze een crisis had

Ze had acht van zulke fases die elk ongeveer twee minuten duurden. Tussendoor was er een pauze van ongeveer 5 tot 10 minuten, waarin haar ademhaling zo oppervlakkig werd dat ik verschillende keren aan haar pols voelde om er zeker van te zijn dat ze nog leefde. Ik legde een koude, natte doek op haar voorhoofd. Na de achtste aanval warmde ze weer op. Daarna had ze ongeveer twee uur lang lichte koorts. Nu is ze terug in de stad met de kinderen.

Stel je voor dat we niet van de Germanische Heilkunde hadden geweten

Ik zou in paniek de noodarts hebben gebeld en mijn vrouw zou per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. Stel je voor wat dat voor de kinderen zou betekenen, welke conflicten ze zouden lijden als ze moesten zien hoe een aantal gemaskerde mensen met blauwe lampen en sirene hun moeder meenamen.

De symptomen waren duidelijk: draaiduizeligheid in een crisis.

Maar wat was het conflict?

De oorzaak van “draaiduizeligheid” is een valconflict. Je valt van de trap, je valt tijdens het fietsen, je ziet iemand vallen … Maar noch mijn vrouw, noch een van de kinderen was gevallen, maar …

Gisteren liet onze oudste zoon (9 jaar) een pan met kokend water en pasta vallen. Afgezien van een paar spetters heet water is er verder niets met hem gebeurd. Maar we hebben gezien hoe kinderen eruit zien als er een pan heet water over hun lichaam valt. Het valconflict van mijn vrouw was de vallende pan heet water, waarvan ze onze zoon probeerde weg te draaien.

Toen ik gisteren thuiskwam, was mijn vrouw nog steeds behoorlijk boos over iets wat de oudste jongen had gedaan zonder me precies te vertellen wat hij had gedaan. Gisteravond echter had ze dat conflict opgelost, kwam ze in genezing en had ze de symptomen die hierboven beschreven staan tijdens de crisis.

De crisis is altijd sympathicotoon. Conflicten gebeuren altijd onverwachts. Op elk moment kun je in een situatie terechtkomen die je overweldigt en je reageert in paniek als je niet precies weet wat er gebeurt en waarom.

Snel iemand bellen om naar de symptomen volgens de Germanische te vragen is zinloos. Ik schrijf dit verslag om te laten zien hoe snel iets kan gebeuren en hoe een situatie heel anders kan worden aangepakt als je begrijpt wat er aan de hand is.

In een acute situatie is het te laat om te proberen snel de Germanische Heilkunde te leren of je erin in te lezen. Je leert niet zwemmen als je al in het water bent gevallen.

Leer daarom de Germanische terwijl u nog gezond bent. Want het systeem dat vandaag de dag nog steeds bestaat, geeft ons alleen de keuze om de Germaische zelf te leren en te begrijpen of om in de conventionele geneeskunde te blijven. Dat betekent dat iedereen over zijn eigen lot beslist.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.