Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bindvliesontsteking bij linkshandige man wegens teefje

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Bindvliesontsteking rechts bij een linkshandige

Beste Helmut,

Ik stuur je graag mijn eerste ervaringsbericht.

Ik ben erg blij met de oplossing en de genezing. Graag doorgeven, als het gaat.

Het beste aan Paraguay.


Mijn vriendin en ik zorgen liefdevol voor een vrouwelijke beagle. Aangezien we niet samen een huishouden delen, is de teef meestal bij haar, tenzij ze allebei bij mij thuis slapen. Dit is al meer dan 5 jaar de toestand. We houden allebei erg veel van de hond en brengen veel tijd met haar door.

Nu ging mijn vriendin voor een week naar het huis van een kennis en liet onze beagle hond, Lina, bij mij. We hadden een geweldige tijd. Mijn kinderen waren ongelooflijk gelukkig, natuurlijk was ze altijd en overal bij me en kroop, wat zal ik zeggen, ’s nachts altijd onder mijn deken.

Na een week kwam mijn vriendin terug en was vol verwachting over ons weerzien. Dit liep heel anders en zij reed, omdat ik haar verwachting niet kon delen, eerst naar haar appartement en we spraken af elkaar later te ontmoeten. In de tussentijd ging ik naar het huis van een vriend die me uitnodigde om pizza te eten. Tijdens de maaltijd belde ze me en was woedend omdat ik er niet was en schreeuwde tegen me. Twee minuten later ging de deurbel en eiste ze dat ik Lina naar beneden zou brengen. Ik was, natuurlijk, innerlijk in de war en volgde haar instructies op. Ze stond bij de deur en griste de riem uit mijn hand. Ik kreeg nog een korte trieste blik van onze beagle teef en toen waren ze allebei weg. Drie dagen later kwamen ze allebei naar me toe, we aten en praatten en Lina was er ook. De volgende ochtend had ik bindvliesontsteking.

Aangezien ik nog niet helemaal zeker ben bij de Germanische, heb ik een goede vriend gebeld die altijd zeer behulpzaam is met de “vertaling van de symptomen”. We dachten over de telefoon Linkshandig…. kinderen…uit het zicht….

Ik zei: ja, mijn zoon is een paar dagen bij zijn moeder geweest, maar ik ben er eigenlijk blijer om, ook al was het verrassend. We stonden op het punt om op te hangen toen ze mij nog toeriep en de hond. Ik antwoordde, “Wat en hond?”. Zij zei: “Die kant staat voor kinderen en honden die ook een “kindrol” innemen. Toen werd het me duidelijk, het ongeplande en lelijke afscheid van Lina, verraste me meer dan ik dacht.

De bindvliesontsteking was weg na 3 dagen genezing. 

Met de kennis van het conflict, veranderde mijn houding ten opzichte van de symptomatologie in de diepte. Ik observeerde hoe ik mezelf en mijn oog met een heel andere aandacht en een diepe glimlach kon ontmoeten. Dit was echt mooi.

Dank je Helmut voor je werk!

Met vriendelijke groeten uit Saksen Heiko T.


Opmerking van HPilhar

Men kan een dier ervaren als een kind, maar ook als een partner. Heiko ervaart de teef duidelijk als kind.

Men kan alleen een scheidingsconflict hebben met iets levends (mens, dier, plant?).

Bedankt voor het bericht.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.