Search
Close this search box.

Dood van oude dame als gevolg van aggressief-biomanische buurman

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Als er een actieve Hamerse Haard is in het gebied van de hersenschors in het linker rectumrelais en vis-a-vis in het rechter maagrelais, bevindt de betreffende persoon zich in een agressieve biomanische constellatie (cholerisch).

Dood van een oude dame als gevolg van aanvallen van een agressief-biomanische buurman (sociopaat)

Door de veelvuldige bezoeken van mijn kleinkinderen kwam ik in nauw contact met een oude dame in de buurt met een sociopaat die er ook woonde. Dat hij was gekozen als lid van bestuursadviesraad van de Vereniging van Eigenaren kan ik alleen verklaren, dat anderen in hun eigen tegenzin deze japper in het spel hebben laten komen. Hij schreeuwde wild als kinderen (inclusief mijn kleinkinderen) zich alleen maar normaal gedroegen.

Vanwege dit bedreigende karakter en het slechte voorbeeld voor mijn kleinkinderen, besloot ik hem na een van zijn schreeuwende aanvallen bij hem aan te bellen en hem te vragen gematigd te zijn. Maar hij werd alleen maar luider en luider en wilde dat ik het trappenhuis verliet. Ik heb niet toegegeven aan de wil van de spinner. Toen hij me van de trap probeerde te gooien, klampte ik me vast aan de reling. Ondanks zijn luide geschreeuw op straat, was hij niet in staat om met mij succes te behalen in zijn territoriumergernisconflict, vooral omdat ik hem daarna zo schriftelijk confronteerde dat hij dreigde me bij de politie aan te geven als ik hem met een andere brief confronteerde. Dus ik schreef opnieuw. En opnieuw kon hij zijn territoriumergernis niet compenseren, omdat ik hem duidelijk maakte dat als hij aangifte zou doen, hij alleen zichzelf in een bestraffende positie zou brengen. In tijden van de corona-afstandsgebod was hij mij brutaal op de huid gekomen. Je moet stom manisch zijn dat je, als je iemand anders wilt aangeven, jezelf in een positie plaatst die vervolgd kan worden als een administratief misdrijf of een strafbaar feit.

Zo’n sociopaat kan natuurlijk geen kalm en voorzichtig gedrag vinden in zijn biomanische constellatie. Omdat zijn appartement geen parkeerplaats had, probeerde hij vervolgens zijn territoriumconflict met mijn zoon uit te leven. Hij blokkeerde de garage-uitgang van mijn zoon met zijn auto en zelf-rechtvaardigde het door te zeggen dat het geld van de vereniging van eigenaren (dus ook een deel van zijn bijdrage) was gebruikt om de garage-ingang te teren. En hij bleef dreigen, wee zijn auto aan te raken … Het vastgoedmanagementteam kon aanvankelijk regelen dat hij zijn auto correct terugtrok. Maar een bio-manische is moeilijk te stoppen als het gaat om het gebied van zijn heilige blikken koe, dat geen eigen plek heeft. Toen hij later de uitgang van de garage van mijn zoon weer blokkeerde, werd de politie ingeschakeld en moest hij het gebied ontruimen dat niet van hem was.

De buurvrouw van mijn zoon, een oude dame met diabetes en de bijbehorende medicatie, had net haar auto weggedaan zodat ze haar parkeerplaats niet meer bezette. De sociopaat bezette daarop niet alleen haar parkeerplaats, maar zonder haar te raadplegen, solliciteerde hij ook bij het vastgoedbeheer als agendapunt voor de volgende eigenarenvergadering dat zij haar parkeerplaats aan hem verkoopt.

Toen ze verfrist van haar vakantie terugkwam, schrok de op harmonie gerichte oude dame van de schriftelijke uitnodiging voor de bijeenkomst van eigenaren. Wat ze daar las had ze nooit verwacht. Ze was nooit van plan geweest haar parkeerplaats te verkopen, maar om op de vergadering van eigenaren verwikkelt te raken in een dispuut met deze agressief dominante en opdringerige buurman (die eindelijk haar parkeerplaats in bezit wilde nemen), dat wilde ze als op stabiliteit bedachte en ook gekozen bestuurslid  in geen geval ervaring.

In de remming van het confronterend afweren van de ongerechtvaardigde claims van de psychopaat, kon het angst- /walgings- of vrouwelijke zich-weren-conflict, dat leidt tot een verlaging van de bloedsuikerspiegel, niet bij de dame worden opgelost. Ze had haar eetlust verloren door het walgelijke brok braaksel (een door de bovengenoemde terughoudendheid niet uitleefbare territoriumergernis is ook te vermoeden), waardoor de bloedsuikerspiegel van buitenaf niet ververst werd en de diabetesmedicatie ook een bloedsuikerverlagend effect had. Daalt de bloedsuikerspiegel sterk tijdens de genezingscrisis die vaak ’s nachts plaatsvindt, dan is er geen brandstof meer om het lichaam draaiende te houden. De dag nadat ze terugkwam van vakantie, kon ze niet ontbijten. Ze werd dood aangetroffen in haar appartement.

Deze casus laat duidelijk zien dat de Germanische Heilkunde goede sociale interactie aanmoedigt en dat met haar kennis in moeilijke situaties maatregelen genomen kunnen worden tegen het risico op overlijden.

Opmerking van H. Pilhar

Erg, erg…

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.