Search
Close this search box.

Wetenschappelijke diagnosetabel

Buitenste huid links

HERSENSCHORS = GROTE HERSENEN = BUITENSTE KIEMBLAD = ECTODERM

Hamers Kompas

epiteel-ulceratie van de buitenste huid (epidermis-ulceratie) met sensibiliteitsuitval, linker lichaamshelft. gecombineerde ulcusvorming en sensibiliteitsstoring.

conflict:

scheidingsconflict

Verlies van lichaamscontact (lokale scheiding). In de natuur is de scheiding van de familie / kudde meestal fataal, dus dit conflict is erg betekenisvol. Opmerking: we zijn geen alleenstaanden! Twee soorten scheidingen (willen en niet willen).

zegswijze:

  • het contact is afgebroken.
  • uit elkaar getrokken.

Hamerse Haard:

in het sensorische en post-sensorische schorscentrum rechts corticaal van interhemisferisch tot basaal-lateraal.

actieve fase:

Vlakke epidermis-ulceratie, die men macroscopisch niet kan zien. De huid voelt ruw aan, is bleek, heeft een slechte bloedcirculatie en is koud. De gevoeligheid van de huid vermindert steeds verder of is totaal opgeheven. De patiënt voelt weinig tot helemaal niets (bleke, schilferende neurodermitis).

Bovendien, kortetermijngeheugenstoornis: het moederdier herkent b.v. haar jong niet meer. Kortstondige geheugenstoornis strekt zich uit tot in de oedeemfase (door dissociatie van de hersencellen).

genezing:

De huid wordt rood, warm, zwelt op. We noemen deze manifestatie of uitbloeiingen: exantheem, dermatitis, urticaria, bloeiende neurodermitis of eczeem. De huid is schijnbaar ziek. Dit is de reden waarom dermatologen tot dusver de meeste huidziektes van de epidermis vanaf de conflictoplossing hebben gerekend, uit onwetendheid over de Germanische. In werkelijkheid werd de zweer van tevoren gevormd. In de pcl-fase is de grote genezing. Omdat de ca-fase echter lang kan duren, kan ook de pcl-fase overeenkomstig lang duren. Daarnaast kunnen er weer (ongemerkte) recidieven optreden, die nieuwe pcl-fases kunnen veroorzaken met een overeenkomstige verlenging van het genezingsproces (zogenaamde aanvallen), waaronder trigeminusneuralgie in het gezicht. PAS OP voor het Syndroom.

crisis:

absence en verdoofdheid

Biologische Zin:

in de actieve fase

Door afbouw van de aan het plaveiselepitheel verbonden sensibileit, tijdelijk vergeten van de moeder, het kind of de partner (strekt zich uit tot in de oedeemfase).

notitie:

buitenste-huid-schema

huid
huid
Buitenste-Huid-Schema (BHS)
Muil-Slijmvlies-Schema (BHS)
Functie-uitval
Buitenste-Huid-Schema (BHS)
Muil-Slijmvlies-Schema (BHS)
Functie-uitval

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.