Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wetenschappelijke diagnosetabel

Buikvlieskanker links

KLEINE HERSENEN = OUDE HERSENEN = MIDDELSTE KIEMBLAD = MESODERM-OUD

Hamers Kompas

Buikvlieskanker (peritoneaal-ca), links

We maken onderscheid tussen het pariëtale peritoneum (dat de lichaamsholte bekleedt) en het viscerale peritoneum (dat de individuele organen omhult). Er zijn ook de retroperitoneale organen, b.v. de nieren en alvleesklier.

conflict:

aanval tegen de buikholte.

  • bij de rechtshandige betreffende moeder of kind
  • bij de linkshandige betreffende een partner
  • er zijn ook op de lokatie betrekking hebbende – dus persoonsonafhankelijke – aanvalsconflicten (lokaal, op de plaats)

Voorbeeld: “U heeft een levertumor!” Of: “… een darmtumor! Die moeten we opereren (de buik open snijden)! ”Voor de integriteit van de buikholte. Het kan ook in overdrachtelijke zin worden gebruikt, b.v. een slecht woord of een belediging kan worden gezien als een stomp of steek in de buik, als een verwonding.

We maken onderscheid tussen het pariëtale peritoneum (dat de lichaamsholte bekleedt) en het viscerale peritoneum (dat de individuele organen omhult). Er zijn ook de retroperitoneale organen, b.v. de nieren en alvleesklier.

Hamerse Haard:

in het middelste, zijdelingse gebied van de kleine hersenen rechts.

Het borstvlies en het peritoneum bevinden zich op dezelfde plaats in de kleine hersenen en waren vroeger één orgaan voordat het middenrif als een ‘vals plafond’ tussen kwam.

actieve fase:

Na het DHS de groei van kleine of grote nodulaire compacte zogenaamde mesotheliomen, afhankelijk van of de patiënt zich ‘als geheel’ of op een bepaald punt aangevallen voelt. De lateraliteit van het mesothelioom heeft niets te maken met de plaats waar een tumor is, maar alleen met waar de patiënt de aanval voelde.

genezing:

Ascites. De mesotheliomen worden tuberculeus afgebroken door microben (biologische genezing) of ingekapseld (niet-biologische genezing) of beide. Het doel van de ascites is dat tijdens dit proces de darmen niet samengroeien en een verstopping wordt vermeden. De darm ‘drijft’ in ascites.

crisis:

centralisatie

Biologische Zin:

in de actieve fase

Verdikking van het peritoneum om een ​​verwachte steek of klap te voorkomen; ook mentaal: ‘Je hebt kanker, we moeten direct opereren!’

notitie:

LET OP: Voorkom indien mogelijk het puncteren van de ascites. De ascites (peritoneale uitstorting) wordt des te dramatischer opgemerkt wanneer er tegelijkertijd een actief vluchtelingenconflict is (Syndroom). Nadat de tuberculose is verlopen, vinden we vaak de gebruikelijke kalkafzetting.

Therapeutisch is het daarom raadzaam om het vluchtelings-, existentie- en alln-alleen-gelaten-zijn-conflict op te lossen, omdat dit de ascites met de helft of meer vermindert. Zie voor transudatieve ascites genezing van botosteolyse = leukemie, in dit geval bij actief vluchtelingenconflict = jicht. Het retroperitoneum (d.w.z. het ‘naar achteren gerichte’ deel van het peitoneum) kan wat bekend staat als nierascites veroorzaken. De nier ‘drijft’ dan in de ascites of ingebed in een zeer vloeibaar peritoneaal weefsel, dat ook uit ascitesvloeistof kan bestaan ​​(zie ook calciumafzettingen in het nierbed nadat er een peritoneale tbc heeft gelopen.

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.