Zoek
Sluit dit zoekvak.

Longembolie bij vrouw door vreemdgaan partner

Berichten van dr. Hamer met vele praktische ervaringen

Slaapt hij nog met Ursel?

Een 33-jarige jonge vrouw betrapt haar 20 jaar oudere vriend, met wie zij een 14 jarig kind had en waarmee zij sinds 15 jaar haar hele leven deelde, flagrant met haar beste vriendin. Haar stereotype vraag klonk sindsdien steeds: ‘Slaapt hij nog met Ursel?’, die intussen van de echtgenoot van de patiënte zwanger was. De patiënte leed dientengevolge aan een baarmoederhalskanker. Toen de arts haar de diagnose mededeelde, raakte ze in panische angst en enkele weken later stelde men longkanker vast.

Ik regel een gesprek tussen de patiënte en haar vriend, die haar daarbij stellig belooft, nooit meer met Ursel te zullen slapen en bovendien belooft hij hun 14-jarige zoon wettig aan te nemen, wat hij tot dusverre niet had gedaan. Vervolgens kwam het tot een oplossing van het seksuele conflict en tot een rechter hartfalen, met een acute longenembolie. Deze toestand konden we met hoge doses van cortison onder controle krijgen. De patiënte, die enkel nog vel over been was, nam weer aan gewicht toe, ging naar huis naar haar moeder en kon weldra weer wandelingen maken.

Op een dag ervoer ze, dat haar vriend weer met Ursel had geslapen en bovendien haar gehele bankrekening had geplunderd. Het kwam tot een vreselijke conflict-recidief-DHS. Weer nam ze aan gewicht af en ze belandde in de

  1. postmortale schizofrene constellatie (rechter en linker territorium-relais) resp. door benadrukking van de linker zijde in de suïcidale constellatie
  2. manisch-autistische constellatie (strottenhoofd-relais en maag- en galgang-relais)
  3. zweefconstellatie (bronchiaal-relais en strottenhoofd-relais)

Ze sprak als in een waan alleen van de dood en dat haar vriend met Ursel zou slapen. In deze waan maakte ze op een dag zelf een einde aan haar leven en sprong ze in suïcidale constellatie van het balkon.

Dit verhaal is uit het boek “Kurze Einführung in die Germanische Neue Medizin” van Dr. Geerd Ryke Hamer

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.