Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lactose intolerantie wegens melkdwang

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Hallo meneer Pilhar,

zoals kort geleden in Karlsbad beloofd, stuur ik u hierbij voor algemene publicatie mijn directe ervaringsbericht met betrekking tot de Germanische Heilkunde

Ik ben 49 jaar oud, getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Op de Germanische Heilkunde kwam ik ongeveer 5 maanden geleden en ik heb bijna alles gelezen wat met Dr. Hamer te maken heeft.

Op 6-jarige leeftijd werd ik voor het eerst van mijn ouders gescheiden, omdat ik naar een kuuroord werd gestuurd. Als 6-jarige denkt men er niet over na hoe het zou zijn als je op een trein wordt gezet en je dan vier weken 600 km van thuis bent, totdat het zover was. In de trein en weg was ik. Alleen een vreemde vrouw reisde met mij mee.

De eerste 14 dagen waren een hel en ik moest voor het eerst melk drinken. Dat kende ik tot op dat moment niet en ik heb me verzet en geprobeerd om de melk te weigeren, echter zonder succes. Ik weigerde zelfs een tijdje alle voeding, ook zonder succes.

Deze ervaring bleef tot voor ongeveer 4 weken in het hoofd en het spoor tegen de melk was gelegd. Mijn vrouw gebruikte voor mij zo goed als het ging alleen lactosevrije melk of room. Ik heb het af en toe elke keer weer met normale melk of chocolademelk geprobeerd. De gevolgen waren altijd hetzelfde: binnen 5 tot 10 minuten kreeg ik heftige diarree. Hetzelfde gold voor kant-en-klaar sauzen waar melkpoeder in verwerkt was.

Wanneer wij uit eten waren, dan was de weg naar het toilet binnen 10 minuten ingecalculeerd.

Dat ging zoals gezegd tot 4 weken geleden. Daar viel me het extreme voorval van destijds met de koeien op de weide, die ik elke dag voor ogen had, de melk die ik weigerde en de abrupte scheiding weer te binnen. Het werd mij plotseling duidelijk wat de oorzaak was.

Ik ging naar de koelkast en haalde er een normaal pak melk met 3,5% vet uit en dronk een glas in twee slokken leeg en wachtte af. Er gebeurde niets. Dan een tweede en een derde glas en wachtte op de reactie. Er gebeurde niets. Mijn vrouw en ik gingen toen ongeveer 1 uur zwemmen en er gebeurde niets. Toen wilde ik het zeker weten en ging met mijn vrouw boodschappen doen. We kochten 2 liter chocolademelk. Mijn vrouw zei, dat kan toch niet waar zijn; iets klopt hier niet. Thuis dronk ik de 2 liter in de volgende 2 dagen op verschillende tijdstippen op. Eens voor het eten, eens na het eten en er gebeurde niets. Tot op de dag van vandaag (12/12/2008) heb ik geen diarree meer gehad.

Ik kan mij alleen bij Dr. Hamer voor zijn strijd voor een gerechte geneeskunde bedanken en zal wanneer ik voor de cursus voor psychologische natuurgenezer ben geslaagd, verder gaan om op basis van Dr. Hamer mijn patiënten te helpen. Ik zal aan de zijde van Dr. Hamer meestrijden voor de Germanische Heilkunde totdat iedereen het heeft begrepen.

Met vriendelijke groet,

H.J.H.


Opmerking van H. Pilhar:

Onze vriend reageert met de onderste dunne darm (diarree).
Conflictinhoud: Een brok niet kunnen verteren. Onverteerbare ergernis, meestal met verhongeringsangst in de ruimste zin.

Diarree is de genezingsfase. In de conflictactieve fase zouden het verstoppingen zijn.
Zou de middelste dunne darm meereageren, dan zou men in de genezingsfase diarree met overgeven hebben.

Men kan uit dit ervaringsbericht het conflict mooi herkennen:

  • Isolatief – de 6-jarige jongen is ongelooflijk ver van zijn geborgenheid gevende familie (moeder). Hij beschrijft het als scheiding.
  • Donderslag bij heldere hemel – Hij had nog nooit melk gedronken.
  • Hoog-acuut dramatisch – Hij wilde de melk niet drinken, ervoer het als onverteerbare ergernis. Hij weigerde zelfs tijdelijk de voedselopname volledig (verhongering).

Let op: Het conflict zelf, het DHS, is een kwestie van een ogenblik! Aan alle drie criteria moet voldaan zijn en in dit moment wordt de conflictinhoud geassocieerd. Hier dus “onverteerbare ergernis met het aspect van het verhongeren”! En in dit moment worden de sporen “geprogrammeerd”. Hier de melk.

Een conflict is opgelost wanneer er geen sporen meer zijn. En sporen lossen zich op wanneer het veroorzakende moment nu inhoudsloos is geworden, dus niet meer kan gebeuren.

Destijds was onze vriend 6 jaar oud en een kind. Nu is hij 49 jaar en vader van 2 volwassen kinderen. Dat, wat hem destijds is overkomen, kan voor hem nu niet meer gebeuren. Het conflict van destijds is voor hem nu inhoudsloos geworden.

43 jaar lijden en onaangenaamheden hebben zich door het herkennen en begrijpen van de samenhangen in lucht opgelost.

De Germanische kost niets en heeft geen bijwerkingen. Met de Germanische is de patiënt de baas van zijn eigen oerprobleem. Tussen hem en zijn gezondheid staat noch een arts, noch een medicijn.

De Germanische is de geneeskunde van de vrijheid!

Met vriendelijke groet,

Helmut Pilhar

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.