Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontstoken kies spontaan genezen

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Een ingezonden ervaringsbericht, dat we graag publiceren:

Na een röntgenfoto kreeg Willy vorig jaar van de tandarts te horen dat een kies lelijk ontstoken was en dat ze een wortelkanaalbehandeling zou moeten doen.

Na er samen in breedte en lengte over te hebben gesproken en nagedacht, heeft ze de behandeling afgewezen. Een wortelkanaalbehandeling is vaak geen pretje, veel mensen hebben er nadien veel last van en Willy had helemaal geen klachten. En daar volgens de Germanische Heilkunde zo’n ontsteking een  teken is van herstel, vonden we dat het urgent was om vooral rustig af te wachten.

Gisteren had ze weer een afspraak voor controle. De tandarts vroeg haar of ze nog een cholesterol analyse had laten doen naar aanleiding van die witte vlekken op een röntgenfoto twee jaar of zo geleden. Want dat was een teken van hoog cholesterol gehalte dus linke soep! Dat had Willy niet gedaan. Ze is door de Germanische totaal op het verkeerde pad van “maak je geen zorgen” geraakt. Dus de tandarts stelde gisteren voor om weer een foto te maken en de boel eens grondig te onderzoeken. De witte vlekken én de ontsteking. Resultaat: Witte vlekken weg. Ontstoken kies genezen.

Joepie!  Dank aan Geerd Hamer.

thumbnail ervaringsberichten volwassenen

Gerelateerde berichten

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.