Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veel Gestelde Vragen

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag daarmee niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.

U heeft een bestelling geplaatst en geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan in uw spamfolder van uw email programma of deze daarin is beland.

Maar ook zonder bevestiging kunt u bij uw bestelling komen. Tijdens de aankoop heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord ingegeven. Met deze gegevens kunt u zich op de website aanmelden. U heeft dan toegang tot de status van uw bestelling. Als de bestelling met een bankoverschrijving is betaald, dan worden de modules vrijgeschakeld als de betaling bij ons binnen is. Normaal gesproken binnen een dag, vaak binnen enkele minuten.

Voor toegang tot de webinars dient u toegang te hebben tot de lesmodules van de Basisprincipes. Deze modules zitten ook in ons totaalpakket, waarmee u dan 10 jaar toegang heeft tot al onze opleidingen.

Voor uitgebreide informatie zie Opleiding Basisprincipes.

De live webinars worden opgenomen en zijn later terug te zien onder de betreffende lesmodule. Als u vragen heeft, dan kunt u die van te voren per email of contactformulier indienen en worden dan in het webinar behandeld. Zo kunt u dus ook deelnemen als u de webinars niet live kunt volgen.

Elke 3e donderdag van de maand (behalve in december) is er op het Telegram kanaal een live inleidend webinar over de Germanische Heilkunde. Via de open Telegram groep is het mogelijk om vragen te stellen. Natuurlijk vind u ook nog veel informatie onder het menu “Opleiding” en kunt u eventueel resterende vragen via het contactformulier hieronder aan ons stellen.

CONTACTFORMULIER

Is uw vraag hierboven niet beantwoord?

Met dit contactformulier kunt u op een eenvoudige manier een bericht naar ons sturen. We zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Onze Aanbiedingen

Alle 39 SBS lesmodules

 452,80

Alle 59 bundels totaalpakket

 599,50

Alle psychosen lesbundels

 69,60

Alle 14 bundels Basisprincipes

 162,50

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.