Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spontane genezing van reuma na een week

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Ik 35 j. mannelijk RH, beleefde op pinksterzaterdagavond het SBS periost (botvlies) aan mijn eigen lichaam

Het symptoom begon ’s avonds in de rechter voetbeentjes. Ik maakte me er geen zorgen over en wikkelde mijn voet warm in zodat ik de hele nacht kon slapen. Mijn linker knokkels begonnen zondag ook pijn te doen. De pijn was permanent en gelijkmatig vloeiend (reuma). Overdag merkbaar en draaglijk maar ’s nachts ondraaglijk, zodat ik nauwelijks kon slapen. Ik heb wat zalfjes geprobeerd. wat ongeveer 3-4 uur hielp, maar ik werd toch steeds weer wakker.

De week was niet erg comfortabel, met weinig slaap. Ik herinnerde me uit de video SBS-botvlies dat er weinig of geen zwellingsverschijnselen waren in het periost en dat de pijn optrad in de conflictactieve fase. Volgens de tabel is het periost gekoppeld aan een ‘bruut scheidingsconflict’. Dus ik wist dat het conflict nog steeds actief was. Ik heb op mijn telefoon alles nagekeken, met wie ik had geschreven op pinksterzaterdag.

Opeens werd mij duidelijk wie de doorslaggevende factor was. Mijn moeder stuurde me foto’s van zichzelf en haar vriend, elkaar heftig kussend op een evenement die dag. Ik mag hem niet en ik denk ook dat deze persoon niet echt goed voor haar is. Ik was zo geïrriteerd dat ik de foto’s onmiddellijk verwijderde en op dat moment (zeer acuut-dramatisch, onverwacht, geïsoleerd ervaren) begon het SBS.

Ik wilde gescheiden worden van mijn moeder en haar vriend van haar weg hebben. De linker handknokkels zit aan mijn moeder/kind kant, de handrug om weg te duwen en de rechter voet voor de partner kant voor ‘ga weg’.

De zaterdag daarop werd ik me bewust van wat mijn gevoel me aandeed en ik overlegde bij mezelf dat ik geen echte invloed had op de relatie van mijn moeder. Het is haar beslissing met wie ze samen is en wat haar gelukkig maakt. Op deze zaterdagavond had ik geen pijn meer en kon ik na een week eindelijk de eerste nacht door slapen. De dagen erna had ik nog wat lichte pijn in mijn gewrichten, maar veel draaglijker dan de week ervoor. Na 2 weken was alle pijn weg. Ik ben blij dat ik het onderzoek heb gedaan en het SBS heb kunnen afsluiten.


Opmerking van H.Pilhar

Eigenlijk is dit ervaringsverslag goud waard en bijna onuitputtelijk van aspecten die het waard zijn om nader te kijken vanuit het oogpunt van de Germanische Heilkunde. In de eerste plaats wil ik de auteur echter nogmaals bedanken voor dit verslag. Ik wou dat de mensheid jouw kennis had. Ze zou minder lijden.

Ik heb dit ervaringsbericht eigenwijs onder ‘Kinderen’ gezet om te laten zien dat we altijd kinderen van onze moeder blijven, hoe oud we ook zijn.

Zijn brute scheiding, die hij voelde op het moment van het DHS, startte het SBS van het botvlies. Het botvlies behoort tot het muil-slijmvlies-schema, daarom doet de conflictactieve fase pijn. Deze pijn wordt reuma genoemd. Echter, dit SBS heeft absoluut niets te maken met de gewrichtsreuma, die behoort tot het bindweefsel en doet pijn in de genezing (inbreuk op de eigenwaarde).

Vroeger waren de botten met plaveiselepitheel bekleed, dat heeft zich in de loop van de ontwikkelingsgeschiedenis weer teruggetrokken. Wat overbleef is het huidige botvlies, een soort zenuwnet. Om deze reden maakt dit SBS geen cel+, noch cel- of botvliesontsteking. Zenuwen doen pijn. Die zenuwen die behoren tot het zogenaamde muil-slijmvlies-schema doen pijn in de conflictactieve fase. Die zenuwen die behoren tot het buitenste-huid-schema geven pijn in de genezingsfase. Het botvlies rangschikte Dr. Hamer onder de functie uitvallen.

Deze reumapijn is stekend, vergelijkbaar met de pijn van ontdooiende ledematen. Veel mensen lijden jarenlang aan reuma.

De jongeman groeide op met zijn smartphone en kon het gebruiken als herinneringsondersteuning en vond meteen zijn conflict. Zou dit zo gemakkelijk zijn geweest zonder de mobiele telefoon? Oudere mensen hebben het moeilijker.

En dan de beschreven lokalisatie (li handrug en re buitenkant (?!) voet), vastgelegd over zijn handigheid, de juiste kant. Dit laat zien hoe exact Dr Hamer alles heeft uitgezocht.

En nu, denk ik, komt er iets ongelooflijks; Conflictoplossing! Door het conflict te herkennen, kon hij het onmiddellijk oplossen. Ongelooflijk goed, beschrijft hij hoe hij het deed. Door de innerlijke zienswijze te veranderen, kan men conflicten oplossen. Het kan zo gemakkelijk werken! Dit maakt u onafhankelijk van de academische geneeskunde, wat sommige mensen niet goedkeuren. Maar het kan ons niet meer schelen. Deep State is stervende en voor de Germanische Heilkunde bloeien de krokussen.

thumbnail ervaringsberichten volwassenen

Gerelateerde berichten

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.