Search
Close this search box.

Psoriasis bij chocolademelk drinken

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

Hier een kort ervaringsbericht van mijn vrouw:

Ze lijdt af en toe aan psoriasis (schilfers en rode vlekken op het voorhoofd). Nadat ze de Germanische Heilkunde een beetje had leren kennen, begon ze naar sporen te zoeken.

Het viel haar toen op, dat ze de psoriasis altijd kreeg als ze warme chocolademelk dronk. Dat was al een warm spoor. Ze herinnerde zich dat haar oma, die al 20 jaar geleden was gestorven, haar altijd liefdevol warme chocolade serveerde. Haar dood was voor haar een ernstig scheidingsconflict, omdat de oma als een moeder voor haar was. Nadat het spoor was gevonden, had ze zich mentaal op het genieten van warme chocolademelk voorbereid door te zeggen: “Ik hield van mijn oma en haar warme chocolademelk, maar deze warme chocolademelk heeft niets met mijn oma te maken en daarom heb ik ook geen rode vlekken meer nodig…” Sindsdien geniet ze van haar warme chocolademelk zonder rode vlekken op het voorhoofd.

Zo werkzaam is de Germanische Heilkunde!

Met vriendelijke groet,

J.T.

thumbnail ervaringsberichten volwassenen

Gerelateerde berichten

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.