Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huidallergie door overreden kat

Berichten van dr. Hamer met vele praktische ervaringen

Een autobestuurder overreed ongelukkigerwijze een kat. Hij stapte uit om te zien of ze misschien nog in leven was en eventueel nog te helpen zou zijn. Maar ze was morsdood.

“Oh God”, dacht hij, “dat arme beestje, hoe heeft dat nu kunnen gebeuren.” Er trok een enorme schok door zijn lijf, als hij die arme dode kat daar zo zag liggen.

Een jaar later kwam een zwerfkat aangelopen, die zijn vrouw spontaan opnam en die beiden snel in hun hart sloten. ’s Avonds had hij de gewoonte de kat te laten.
Alles was in orde …. zolang de kat stipt naar huis kwam. Kwam ze echter te laat, dan leed hij direct een ‘allergie’ op het niet aanwezig zijn van de kat. Want elke keer kwam dan weer het beeld van de arme doodgereden kat bij hem op. Hij was dan elke keer in paniek: “onze kat zal toch niet… nee, niet te bedenken, dat ze ergens op de straat ligt, zoals die arme kat van toen …”
Kwam de kat dan naar huis, dan kreeg hij elke keer een uitgebreide acute ‘huidallergie’, in werkelijkheid een genezing van de voorafgegane kleine huid-ulcera (verzwering van de buitenste huid). De uitslag van de allergietest was: eenduidig kattenallergie!

Opmerking:
We hebben tot nu toe geloofd, dat het alles ziekten zijn, die dringend moeten worden behandeld. Deze zienswijze is echter zeer eenzijdig, want het zijn de resten van onze instinctieve capaciteiten. Het betreft hier een zeer goed, zeer opmerkzaam waarschuwingssysteem van het organisme. Had het individu vroeger reeds een van elke ‘ziekte’ oftewel Zinvol Biologisch Speciaalprogramma” in dezelfde of vergelijkbare situatie meegemaakt, dan is het organisme opmerkzamer tegen dit soort van biologische conflicten.
Negatief kunnen we zeggen:
De patiënt trapt steeds weer in dezelfde oude val.
Positief kunnen we zeggen:
De patiënt past zeer goed op, reageert direct met het speciaalprogramma. Alle allergieën, die we met onze allergietests kunnen nawijzen, zijn altijd ‘bijsporen’ in samenhang met een van elke ‘ziekte’ oftewel Zinvol Biologisch Speciaalprogramma”.
Daarom moeten we een nieuw begrip van de zg. allergieën krijgen. Nu weten we: het waren dus elke keer voorafgegane alarmsignalen; bv. bij astma bronchiale of astma laryngeale zijn het telkens twee actieve alarmsirenes die ons willen zeggen: voorzichtig, daar is toch toen wat gebeurd, of bij deze combinatie moet je oppassen!

Dit verhaal is uit het boek “Kurze Einführung in die Germanische Neue Medizin” van Dr. Geerd Ryke Hamer

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.