Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ervaringsbericht Borstkanker

Ervaringsberichten over de Germanische Heilkunde door mensen ingestuurd

In het kader van de oktober borstkankermaand (2009) hier nog een toepasselijk ervaringsbericht van Nederlandstalige bodem. Hier wordt niet gevraagd om geld in te zamelen of ons allemaal ongerust te maken. Hier wordt enkel gevraagd om kennis en ervaringen te delen.

Informeert u zich zolang u gezond bent!

Bij mijn vriendin is ongeveer drie maanden geleden (begin juni) kwaadaardige borstkanker vastgesteld door middel van een mammografie/echografie/MRI/biopsie. De oncoloog/chirurg drong erop aan zo snel mogelijk een mastectomie uit te voeren, gevolgd door chemo en bestraling. Een ‘second opinion’ bevestigde dit advies.

Puur toevallig ontdekten we, een dag voor de geplande operatie, een theorie over kanker: German New Medicine (Germanische Heilkunde). Doordat ik op de hoogte was van een ernstig conflict dat mijn vriendin enkele maanden voor ze kanker kreeg had beleefd, herkende ik dit onmiddellijk in de uitleg die een dokter tijdens een video-interview gaf over het ontstaan van kanker (https://germanische-heilkunde.nl/). We besloten de operatie uit te stellen om dit spoor te vervolgen.

Eind juli (de operatie was uitgesteld tot 30 juli) besloten we het conventionele traject te verlaten en verder te gaan met Germanische Heilkunde, aangevuld met een dieet dat onder andere bestond uit Amygdalin (B17), 10gr vitamine c per dag, algen, enzovoort, en vertrouwen in de Kracht/Intelligentie die ervoor zorgt dat in elke cel van ons lichaam (50-70 triljoen in totaal) 100.000 processen per seconde gelijktijdig plaatsvinden – deze Kracht/Intelligentie is ook bekend onder de naam ‘God’.

Ondertussen hebben we heel wat achtergrondinformatie over kanker opgespoord. Zo heeft grootschalig wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat 22% tot 33% van vroegtijdig ontdekte borstkanker, zonder behandeling (dus zonder operatie, chemo, bestraling) vanzelf weer verdwijnt.

Dit sterkte ons in de overtuiging dat de Germanische Heilkunde-theorie klopt. We hebben ook een 7 uur durende lezing hierover bijgewoond en mensen bezocht die de werking van Germanische Heilkunde aan de lijve ondervonden hebben (een ervan was een vrouw bij wie zich in de loop van ongeveer 2 1/2 jaar een tumor ontwikkelde in haar rechterborst, van ongeveer 8 cm x 4 cm. Ondanks (of beter, doordat) zij en haar man tientallen jaren in de gezondheidssector gewerkt hadden, wilden ze niet weten van een conventionele behandeling. Eerst later kwamen ze in contact met Germanische Heilkunde en herkenden hierdoor het ontstaans- en genezingsverloop van haar tumor).

Drie maanden later (21 september 2009) begaven we ons naar het hospitaal waar ook de eerdere mammografie/echografie genomen was. We hadden een verwijzing bij van onze huisdokter, waarop te lezen was dat mijn vriendin ‘een klassieke behandeling afgewezen had en de voorkeur gaf aan een ‘watch and see’ aanpak. Het verslag van deze echografie: ‘Letsels quasi identisch in follow-up in vergelijking met 19 juni.’

Toen ik thuis de beelden van deze echografie op de meegegeven CD bekeek, zag ik dadelijk iets vreemds: vergeleken met die van 19 juni was hier een flink stuk buiten de randen van de donkere (letsel)gebieden gemeten. Dit deed ons er toe besluiten nogmaals een echografie te laten nemen bij een onafhankelijk radiologisch centrum.

Drie dagen later (24 september 2009) werd mijn vriendin nogmaals onderzocht. De dokter/radioloog kon zijn ogen niet geloven toen wij hem de cd’s van de eerder genomen echografies toonden en stond er op zijn onderzoek over te doen. Dit keer ging hij nog grondiger te werk (hij wist nu precies waar de letsels zich bevonden – een van 11mmx9mm en een van ongeveer 5mmx5mm). Na wat een eeuwigheid leek haalde hij echter zijn schouders op en concludeerde: “Tja, dan is’t weg hè…”.

In zijn verslag aan onze huisdokter stond: ‘De door patiënt meegebrachte echografiebeelden werden vooreerst bekeken. Bij grondige echografische studie kan dit beeld niet worden teruggevonden.’ En hij rondt af: ‘Gezien de vroegere bevindingen en de positieve biopsie rechts is mijns inziens toch een MRI-onderzoek aangewezen.’ Gevolgd door: ‘PS: Is het mogelijk mij van de resultaten van verdere onderzoeken of ingrepen in te lichten?’

Bedankt voor het advies dokter, maar hier haken wij af.

We hebben het medisch dossier in ons bezit.

RVL

Opmerking van de redactie:

nu zullen er boze tongen zijn die zeggen: “Pas op! De kanker kan terugkomen! Dat is bij mij ook gebeurd. Het scheen weg en opeens zat het overal in mijn lichaam.”
Dit echtpaar heeft echter de biologische natuurwetten begrepen. Zij hebben de oorzaak, het conflict, ook gevonden en zijn zich er zeker van dat dit conflict zich niet meer kan herhalen. Deze kanker kan dus niet meer terugkomen. En als dit, of iets anders, weer de kop opsteekt, dan weten ze vanaf nu dat daar een conflictinslag aan vooraf is gegaan. Dus geen enkele reden tot paniek.

Informeert u zich samen met uw partner en geliefden. Er is geen betere weg om elkaar te leren kennen.

Aanvulling op juni 2014: De betreffende patiënte bevindt zich nog steeds in optimale gezondheid en heeft geen klachten meer.

Vind u het leuk om onze ervaringsberichten te lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe berichten in uw postvak.

Deel dit artikel op uw sociale media

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.