logo academie krokus met blad
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dr. Hamer – de Universiteit Sandefjord basisconcept

Berichten van dr. Hamer met vele praktische ervaringen

Opmerking van HPilhar

De benoeming tot lector van dr. Hamer is voor mij een grote eer en ik voel mij er ook door verplicht.

Het bracht me een hoop problemen. Aan de ene kant de jaloerse mensen die toen ook zo’n afspraak met dr. Hamer wilde. Anderzijds waren er de autoriteiten die, op basis van een anonieme klacht, meenden dat ik mij ten onrechte met een titel tooide en mij een fikse administratieve boete oplegden.

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.