Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chronische vermoeidheid door dochter op het verkeerde pad

Biologische Speciaalprogramma's

Chronische vermoeidheid (gestreste vermoeidheid)

De conflict inhoud is: De verkeerde weg ingeslagen zijn, op het verkeerde paard hebben gewed. Het orgaan wat hiermee samenhangt is de bijnierschors. In de conflict actieve fase wordt er minder cortisol afgegeven, wat een gestreste vermoeidheid geeft.

Een man is al heel lang gescheiden, zijn ex-vrouw had een andere man getrouwd en deze zat in het criminele circuit. Zijn kinderen die ten tijde van de echtscheiding nog klein waren belandden mee in het wereldje van criminaliteit. Zijn dochter, nu ondertussen zelf moeder is ook weer samen met een man die geruime tijd vast heeft gezeten. Zelf zegt hij: ”Ik zou haar zo graag uit dat wereldje hebben, maar ze ziet het zelf niet”.

In dit geval is niet hijzelf degene die de verkeerde weg is ingeslagen, maar zijn dochter. En hij voelt voor haar mee, zonder dat zij het in de gaten heeft. (Men zou kunnen denken dat hij ook voor zichzelf de verkeerde weg is ingeslagen, door te scheiden. Hij was echter niet degene die wilde scheiden, maar zijn vrouw, want zij had een ander). In dit geval was het heel duidelijk, dat hij het conflict voelde voor zijn dochter.

Het is ook het onderwerp waarover hij met zijn therapeute wel spreekt, maar waar hij met zijn huidige vrouw moeilijk over kan praten.

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.