Affiliate Partner Programma

laptop new

50% Commissie voor nieuwe klanten

Help ons om Germanische Heilkunde bekender te maken en verdien er tegelijkertijd geld mee! U ontvangt 50% van de netto winkelwagenwaarde voor elke nieuwe klant die via uw affiliate-link wordt gegenereerd.

Voor elke volgende aankoop van de nieuwe klant ontvangt u levenslang 25% commissie!

 

Wat is een Affiliate Programma?

Affiliate systemen zijn gebaseerd op het principe van bemiddelingsvergoeding. De technische basis is de affiliate link. Een dergelijke affiliate-link bevat een unieke code die de affiliate identificeert bij de merchant. Vereenvoudigd gezegd kan de merchant aan de hand van de link met de affiliatecode herkennen wie de klant heeft gestuurd. De affiliate partner zorgt voor de koppeling tussen merchants en potentiële klanten, maar hoeft zelf geen producten te kopen of voorschotten te betalen.

voordelen voor onze affiliate-partners

50% commissie voor nieuwe klanten

U promoot de digitale producten in onze shop en wij betalen u 50% commissie voor elke klant die door uw affiliate-link wordt gegenereerd.

Als de klant bijvoorbeeld het complete pakket basisprincipes van € 153,50 koopt, dan betalen we u € 76,75 aan commissie.

Start direct – geen kosten voor u!

Wanneer u zich als affiliate-partner registreert, dan kan u direct starten met het promotten van onze producten. Er is geen initiële investering voor u.

25% commissie voor vervolgverkopen

Als een nieuwe klant die via uw affiliate-link is gekomen verdere aankopen doet, dan ontvangt u 25% commissie over elke vervolgverkoop, gebaseerd op de netto verkoopwaarde. Dit is van toepassing op alle vervolgaankopen zonder een tijdslimiet, dus levenslang.

Real-time statistieken voor volledige transparantie

Op uw persoonlijke affiliate-pagina vind u alle informatie over verkeer dat door uw link is gegenereerd. Bovendien worden er veel gegevens over uw verkopen en uitbetalingen getoond.

Marketing gereedschap & begeleiding

We leveren al het marketing gereedschap (banners, video’s, afbeeldingen). U kunt ze dan op uw website en sociale media delen om de aandacht van uw bezoekers op onze producten trekken.

Schaalbaar online inkomen

Maak uzelf onafhankelijk door een schaalbaar inkomen met ons affiliate-programma op te bouwen. Hoe intensiever u onze producten promoot, des te hoger zal uw maandelijks inkomen worden.

Schrijf u nu gratis en zonder enige verplichting in voor ons affiliate-programma