Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mondslijmvlieskanker door alcoholtest

Berichten van dr. Hamer met vele praktische ervaringen

Een patiënte had bij zichzelf een verandering in de mond bemerkt.
Ze ging naar het ziekenhuis in Hamburg om het te laten onderzoeken. Daar kreeg ze de diagnose: carcinoom van het plaveiselepitheel (slijmvlies) van de mondholte (histologisch vastgesteld).
Men drong er op aan, om zich te laten opereren – natuurlijk ver in het gezonde, d.w.z. men wilde haar het halve gezicht wegsnijden.

De reeds geplande operatie werd echter kort ervoor verschoven, omdat er niet voldoende bloedreserve was. Daarom kon de patiënt tijdens het weekend nog naar huis. Haar broer gebruikte de gelegenheid en haalde haar over, om met hem naar Sassbach-Walden (Schwarzwald) naar mij te rijden. Ze stemde direct toe.

Het conflict hadden we snel gevonden, want het moest een oraal conflict zijn geweest (mond, tong). En dat was het ook. De patiënte had bij een nachtelijke alcoholcontrole, waarbij ze ‘in het pijpje moest blazen’, haar rijbewijs verloren. De medepassagier was een hoge politicus, die onbekend moest blijven. Sindsdien kon de patiënte aan niets anders meer denken als aan het verlies van haar rijbewijs en hoe ze deze terug kon krijgen.

De patiënte begreep het direct en zei de operatie afspraak in Hamburg af. In plaats daarvan werd met de patiënte en haar broer een strategieplan besproken voor het terugkrijgen van het rijbewijs.
Reeds na twee dagen meldde de broer, dat alles in orde was. De patiënte moest voor een eerste hulp test (ogentest) en gezondheidstest naar Karlsruhe komen. Reeds na twee weken had ze haar rijbewijs weer terug.
Al na enkele dagen was een duidelijke teruggang van de geülcereerde slijmvliesverandering in het achterste rechter mondbereik te herkennen en na nog 3 maanden was er niets meer te zien.
De patiënt werd van prof. Becker, chef van de KNO-kliniek in Bonn grondig onderzocht, er was praktisch geen opvallende uitslag meer vast te stellen. In het legerziekenhuis in Hamburg had men haar echter het halve gezicht verwijderd.

De patiënte gaat het zeer goed. Ze werd intussen 40 x van alle mogelijke huisartsen, kliniekartsen en professoren opgebeld, dat ze zich onvoorwaardelijk moest laten opereren, bestralen of cytostaseren. Dit wees ze af.

Dit alles had de patiënte overigens zelf in een radio-interview verteld.

Opmerking:
In de conflict-actieve fase ontstaat een kleine of grotere slijmvlies-ulcus van het plaveiselepitheel-mond of tongslijmvlies. Des te langer het conflict duurt, des te groter en dieper id de ulcus (zweer). In de genezingsfase komt het tot een sterke locale zwelling van het mondslijmvlies.

Dit verhaal is uit het boek “Kurze Einführung in die Germanische Neue Medizin” van Dr. Geerd Ryke Hamer en is ook op de video in downloads te bekijken.

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.