Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dr. Hamer aan Björn Eybl

Berichten van dr. Hamer met vele praktische ervaringen

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
Sandkollveien 11
N-3229 Sandefjord
www.universitetsandefjord.com
dr.hamer@universitetsandefiord.com

30-05-2013

Geachte heer Masseur Eybl,

zoals u weet, heb ik mijn aanklacht tegen u bij de privérechtbank in Hamburg moeten intrekken, omdat ik heb ervaren dat deze pure bedrog en frauduleus zijn, omdat ze niet door de staat worden beëdigd en de rechters geen officiële ambtseed hebben, maar alleen hun joodse logemeester gehoorzamen. Maar dat betekent niet dat u mijn gestolen auteursrechten mag gebruiken. U weet dat u 98% van mijn tabel hebt gekopieerd.

Maar niet alleen dat u alles hebt gekopieerd, dus gestolen, maar er zit een zeer kwade bedoeling achter, en er zitten mensen achter met de hele Joodse systeempers, namelijk “terug naar de conventionele geneeskunde voor de goyim”. Als de titel van de roof “De zielsoorzaken van ziekte” is, dan zijn we terug bij de conventionele geneeskunde, psychosomatiek en psychologie. In de Germanische Heilkunde zijn er noch “zielsoorzaken” noch “ziekten”, maar alleen Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s. Dat u dit als eenvoudige masseur niet had kunnen weten is vrij onwaarschijnlijk, aangezien u de hele Joodse systeemmedia tot uw beschikking heeft en uw vrienden in Israël die allemaal (onder een valse vlag) de Germanische Heilkunde beoefenen.

Ik geloof niet dat u geen Jood bent met uw naam en uit een miljardairsfamilie, dat gelooft niemand. Nu is ook uw aanbod te begrijpen: Ik moet een beetje geld krijgen en in ruil daarvoor instemmen met de castratie van de Germanische Heilkunde (“De zielsoorzaken van ziekten”) voor Goyim. De simpele naïeve mensen laten zich voor de gek houden omdat ze de verraderlijkheid van uw intentie en uw Joodse geldschieters niet begrijpen.

Als ik dit had ondertekend dan zou ik zelf de Germanische Heilkunde hebben vernietigd, de grootste ontdekking in de geschiedenis van de mensheid.
Uw mensen achter de schermen, waaronder rabbijn Barnai, hadden het zo slim opgezet dat ik u alleen maar één vingertje had hoeven geven en – als Judas van de Germanische Heilkunde – zou ik zelfs wat geld hebben gekregen. Mijn naïeve landgenoten begrijpen gewoon niet waarom de hele Joodse systeempers als één blok met u in zee ging – voor de conventionele geneeskunde natuurlijk en alleen voor Goyim, terwijl de Israëli’s alleen de zuivere Germanische Heilkunde hadden kunnen praktiseren, zoals ze dat al 32 jaar doen. In hun naïviteit lopen mijn landgenoten nog steeds achter jullie aan en geloven jullie leugens, zijn zelfs boos op mij omdat ik jullie leugens niet wil geloven dat jullie iets goeds willen doen voor het Germaanse volk. Het tegendeel is het geval!

Heeft u er ooit over nagedacht waarom de Joodse systeemmedia Spiegel, Stern, Bild etc. die mij en de Germanische Heilkunde 32 jaar lang met hun karaktermoord-haat-tirades tot het uiterste hebben vervolgd, zich nu onmiddellijk en zonder mitsen en maren bij u aansluiten, zogenaamd om de Germanische Heilkunde te ondersteunen? Was het al 32 jaar alleen vanwege de “slechte” persoon Hamer die nu vervangen moet worden door de “goede Joodse” persoon Eybl of is het niet eerder omdat de Goyim alleen de gecastreerde, nieuwe geneeskunde moeten krijgen, namelijk weer conventioneel-medische gemengde, in principe weer orthodox-medische, idiote Eybl-geneeskunde, waarmee ze verder met miljoenen moeten worden afgemaakt, terwijl het zuivere Germanische alleen voorbehouden moet blijven aan de Joden die daarmee voor 99% mogen overleven?

Ik verbied u hierbij nogmaals uitdrukkelijk om ook maar één stukje van de roof te gebruiken, noch mijn grafieken, noch de tekst van mijn tabel of mijn boeken, zoals de Vermächtnis einer Neuen Medizin etc., noch om er seminars of lezingen mee te houden.

Ik heb uw leugenachtige, onwaarachtige brief aan de studiegroepleiders gelezen. Alles daarin is een leugen. Ik heb nog nooit een miljardair gezien die niet Joods was. En ik heb nog nooit een Joodse miljardair-erfgenaam gezien die afstand zou hebben gedaan van zijn miljardenerfenis. In dergelijke gevallen van versluiering wordt de erfenis dan stilletjes en anoniem in Zwitserland ondergebracht. Uw zeer gewiekste advocaat Diersch, die me in Frankrijk al probeerde te “helpen” toen ik al mijn auteursrechten aan de rabbijnen moest afstaan voor een notaris en die u zo demonstratief bedankte, weet zeker hoe hij dit moet doen.
Overigens heb ik een uitgave in het Duits, het ontwerp van “uw boek” of beter gezegd mijn Wetenschappelijke Tabel die u heeft overgeschreven en die Rabbi Barnai uit Hongarije van mij gestolen heeft (zie bijgevoegde voorpagina’s). Hij stuurde het naar u of verkocht het of stuurde het via het Synhedrium, omdat de Germanische die al 32 jaar met 99% succes in Israël wordt toegepast de hoogste urgentie heeft voor alle Joden.

Ik, dan wel de Germanische, zijn de grootste weldoeners van de Joden. Dankzij ons hebben 50 tot 100 miljoen Joden hun kanker overleefd. Rabbijn Barnai vertelde zijn ex-vriendin Barbara over zijn droom dat hij gepromoveerd zou worden tot opperrabbijn als hij erin zou slagen de auteursrechten van dr. Hamer te stelen. Ja, dat is wat hij zei: “stelen!” En dat wat hij stal en de gestolen goederen die hij aan u doorgaf wordt nu verondersteld niet meer gestolen te zijn? Dat is belachelijk!
En nu heeft hij geprobeerd om u, zijn geloofsbroeder, het te laten stelen voor zijn rabbijnen. Nu hoopt hij via Eybl = Abel gepromoveerd te worden tot opperrabbijn.
En het boek dat hij bijna woord voor woord van mijn tabel heeft overgeschreven en vervolgens in het Duits heeft vertaald, is vrijwel identiek aan “uw” boek, of beter gezegd mijn Wetenschappelijke Tabel. U of de grafische afdeling van de firma Eybl heeft het een beetje opgepimpt.

Het lijkt mij dat wat de zionisten nu proberen te doen met de nogal simpele masseur uit Wels (“Copyrights Björn Eybl”) iets is wat ze destijds al probeerden met de wiskundig analfabeet Einstein. Hij moest de school zonder afsluiting verlaten als een totale mislukking in wiskunde en zoveel andere vakken. Zijn zionisten gebruikten vervolgens leugens en bedrog en de moord op prof. Hasenöhrl, de echte ontdekker van de formule E = mc2 om deze ezel tot het grootste wiskundige genie van de eeuw te verheffen.

U heeft het tenslotte geschopt tot een bescheiden masseur, totdat de kromme Rabbijn Barnai en uw gezamenlijke diefstal van mijn intellectuele eigendom in samenwerking met de hele Joodse systeempers (die “uw” boek online verspreidt, of beter gezegd mijn gestolen, veranderde en verminkte wetenschappelijke tabel), u heeft doen geloven dat u met deze diefstal nu een belangrijk man bent geworden, “Masseur Graag-groot”. Uw geloofsbroeders hebben zelf nooit iets ontdekt of uitgevonden, ze hebben alleen maar alles gestolen.

Vanwege al deze gezamenlijke diefstallen en berovingen door Rabbijn Barnai en u, die ik alleen maar diep kan verachten, verbied ik u officieel om in de toekomst nog om te gaan met mijn intellectuele eigendom, om seminars en lezingen te houden over de Germanische Heilkunde die u hebt verbasterd of om illegale boeken te publiceren. In het verleden stond op zulke overtredingen gevangenisstraf.

Ik schaam me voor mijn landgenoten die zich bij de grootste ontdekking uit de geschiedenis van de mensheid, ontdekt door een Duitser, 32 jaar lang zo vreselijk bij de neus hebben laten nemen en dom hebben laten maken door uw geloofsbroeders en de hele Joodse systeempers, daarbij vergetend dat het de geloofsbroeders oncologen zijn die alleen al in Duitsland 3000 patiënten per dag afslachten, ook met actieve steun van de Joodse systeempers, terwijl de patiënten in Israël 99% van hun kanker met de Germanische Heilkunde mogen overleven.

Mijnheer Eybl (= Abel), ik walg van uw misdadigheid en uw wulps gebazel. U wilt de Germanische Heilkunde ook niet helpen, u wilt gewoon, vermomd in schaapskleren, hetzelfde doen wat de opperrabbijn van Frankrijk, Francois Bessy of Rabbijn Barnai wilde, mijn auteursrechten en mijn ontdekkingen stelen en ze overhandigen aan uw rabbijnen. Uiteindelijk zal het “Joodse geneeskunde” worden genoemd.

Ook al kunt u al mijn naïeve, gehersenspoelde landgenoten voor de gek houden, mij kunt u niet voor de gek houden.
Net als al uw geloofsbroeders hebt u het lef om de Germanische Heilkunde een andere naam te geven, terwijl elke ontdekker het recht heeft om zijn ontdekkingen de naam te geven die hij wil.

En mijn naïeve landgenoten snappen het niet, ook al hebben de oncologische massamoordenaars van de – tegen wie u trouwens nooit iets hebt gezegd, ik vraag me af waarom? – al de helft van onze niet-joodse bevolking afgeslacht in de afgelopen 32 jaar, 30 miljoen – zoals ik al zei, elke dag nog eens 3000 afgeslachte patiënten.

In deze zinne

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

P.S. Mochten we ooit een rechtsstaat krijgen met rechtmatig beëdigde rechters, dan klaag ik u meteen weer aan.

20130530 dr hamer an eybl 1 20130530 dr hamer an eybl 2

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.