Live Webinar

Let op:

Het live webinar is verplaatst naar de Telegram groep Join GermanischeNL-webinar groep

In zoverre het lukt om het webinar op te nemen, zal het op deze pagina worden geplaatst, daarmee men het achteraf nog eens kan bekijken.

Herhaling van het webinar van 1 september 2022

U dient te zijn aangemeld met uw gebruikersnaam en wachtwoord om de herhaling te kunnen bekijken.

Elke 1e donderdag van de maand

Hartelijk welkom!

Door aankoop van een lesmodule komt u in aanmerking voor en heeft u onbeperkt toegang tot onze webinars voor studenten. Het doel van deze webinars is om de instap makkelijker te maken, persoonlijke vragen te kunnen stellen en daarmee uw kennis in de Germanische Heilkunde te verdiepen.

Het Nederlandstalige webinar zal worden geleid door Tonia en Casper. Beiden hebben een jarenlange ervaring met de Germanische en ook met de presentatie ervan.

Uw vragen

U kunt uw vragen in de chat stellen. Het is ook mogelijk om uw vraag per email door te sturen, daarmee deze in het daarop volgende webinar wordt behandeld. Probeert u uw vraag te betrekken op de betreffende lesmodule die u op dat moment bestudeert.

Thema

Dit webinar is niet thema-gebonden. In januri 2022 is er de opleiding basisprincipes gestart die op de tweede en derde dinsdag van de maand worden gehouden om 20 uur CET. In januari 2023 zal er parallel aan de basisprincipes nog een opleiding Speciaalprogramma’s starten.

We kijken uit naar uw deelname,

Tonia en Casper