THE GREATEST SECRET OF MEDICINE

was revealed more than 30 years ago!

Take your health into your own hands and learn to understand the causes of so-called “diseases”!

Video: The greatest discovery in human history

In this interview, Dr. Hamer and Dr. Haug talks about how, why, and by whom his discovery has been suppressed for over 30 years, and why in Germany 1500 people die of cancer every day, for no reason at all.

He also comments on the accusation of anti-Semitism.

He explains how he was told in 1986 why his discovery of alternative cancer therapy may not be applied to the general public.

Ervaar hoe uw lichaam werkelijk werkt

Germanische Heilkunde legt uit wat de oorzaken van de verschillende ziekten zijn. Met de kennis van de oorzaak heeft de Germanische de oorzakelijke therapie.

Wetenschappelijk bewezen

Terwijl de academische geneeskunde is gebaseerd op meer dan 5.000 hypothesen, is de Germanische Heilkunde wetenschappelijk bewezen juist te zijn - De door dr. Hamer ontdekte Biologische Natuurwetten zijn door diverse universiteiten als juist bevonden.

Lesmodules en webinars

De lesmodules zijn samengesteld door Helmut Pilhar. Hij is één van de slechts 3 leraren die officieel door dr. Hamer zijn aangewezen en zijn toestemming hebben om de Germanische Heilkunde te onderwijzen. In 59 lesvideo's legt hij uit hoe ons lichaam en onze psyche werkelijk functioneren.

Mensen in de Germanische Heilkunde

Dr. Ryke Geerd Hamer

RYKE GEERD HAMER

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer is de ontdekker en grondlegger van de Germanische Heilkunde. Dr. Hamer's Germanische Heilkunde is tot op de dag van vandaag nog niet weerlegd, maar is bevestigd door meer dan 30 instituten en universiteiten. Het "niet afzweren" van de ontdekking bezorgde dr. Hamer 2 gevangenisstraffen van samen 3 jaar. Dr. Hamer stierf op 2 juli 2017 in zijn toevluchtsoord Sandefjord, Noorwegen.

GIOVANNA CONTI

Aangewezen door dr. Hamer als leraar en verantwoordelijke voor de afdeling muziek aan de universiteit Sandefjord voor Germanische Heilkunde, natuurlijke kunst en levenstijl. Samen met dr. Hamer is zij mede-eigenaar van de copyrights op de Archaïsche Melodie®

HELMUT PILHAR

Sinds 1997 (geval Olivia) onderwijst Helmut Pilhar Germanische Heilkunde. Uit dank voor zijn werk benoemde dr. Hamer hem tot universiteitsdocent Germanische Heilkunde - theorie. Zijn doel is om de Germanische Heilkunde deel van het algemeen onderwijs te maken.

Wordt een student van de Germanische Heilkunde

You need more information?

You do not know whether you should really decide to study Germanische Heilkunde®? Get to know me and my presentation style in the following 42-minute video, and then decide!

video
play-sharp-fill

Heeft u vragen die u wilt ophelderen voordat u start?

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

U wordt dan geïnformeerd als er nieuwe berichten worden gepost. In elke nieuwsbrief is een link om uw inschrijving te wijzigen of op te zeggen.