HET GROOTSTE GEHEIM
IN DE GENEESKUNDE

werd meer dan 40 jaar geleden ontdekt!

Neem uw gezondheid in eigen handen en leer de oorzaken van de zogenaamde “ziekten” te begrijpen!

Video: De grootste ontdekking in de geschiedenis van de mensheid

In dit interview praten dr. Hamer over hoe, waarom en door wie deze ontdekking al meer dan 40 jaar wordt onderdrukt en waarom er in Duitsland dagelijks meer dan 1500 mensen onnodig aan kanker moeten sterven.

Dr. Hamer geeft tevens zijn visie over de beschuldiging dat hij een antisemiet zou zijn.

Hij legt uit hoe hem in 1986 werd verteld waarom zijn ontdekking van een wetenschappelijke therapie voor kanker niet op het algemene publiek mag worden toegepast.

Ervaar hoe uw lichaam werkelijk werkt

Germanische Heilkunde legt uit wat de oorzaken van de verschillende ziekten zijn. Met de kennis van de oorzaak heeft de Germanische de oorzakelijke therapie.

Wetenschappelijk bewezen

Terwijl de academische geneeskunde is gebaseerd op meer dan 5.000 hypothesen, is de Germanische Heilkunde wetenschappelijk bewezen juist te zijn - De door dr. Hamer ontdekte Biologische Natuurwetten zijn door diverse universiteiten als juist bevonden.

Lesmodules en webinars

De lesmodules zijn samengesteld door Helmut Pilhar. Hij is één van de slechts 3 leraren die officieel door dr. Hamer zijn aangewezen en zijn toestemming hebben om de Germanische Heilkunde te onderwijzen. In 59 lesvideo's legt hij uit hoe ons lichaam en onze psyche werkelijk functioneren.

Mensen in de Germanische Heilkunde

Dr. Ryke Geerd Hamer

RYKE GEERD HAMER

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer is de ontdekker en grondlegger van de Germanische Heilkunde. Dr. Hamer's Germanische Heilkunde is tot op de dag van vandaag nog niet weerlegd, maar is bevestigd door meer dan 30 instituten en universiteiten. Het "niet afzweren" van de ontdekking bezorgde dr. Hamer 2 gevangenisstraffen van samen 3 jaar. Dr. Hamer stierf op 2 juli 2017 in zijn toevluchtsoord Sandefjord, Noorwegen.

GIOVANNA CONTI

Aangewezen door dr. Hamer als leraar en verantwoordelijke voor de afdeling muziek aan de universiteit Sandefjord voor Germanische Heilkunde, natuurlijke kunst en levenstijl. Samen met dr. Hamer is zij mede-eigenaar van de copyrights op de Archaïsche Melodie®

HELMUT PILHAR

Sinds 1997 (geval Olivia) onderwijst Helmut Pilhar Germanische Heilkunde. Uit dank voor zijn werk benoemde dr. Hamer hem tot universiteitsdocent Germanische Heilkunde - theorie. Zijn doel is om de Germanische Heilkunde deel van het algemeen onderwijs te maken.

Wordt een student van de Germanische Heilkunde

Wenst u meer informatie?

Bent u nog niet zeker of u een studie in de Germanische Heilkunde® zou willen beginnen? Leer mij en mijn manier van presenteren kennen in de volgende 60 minuten durende video en beslist u daarna!

video
play-sharp-fill

Heeft u vragen die u wilt ophelderen voordat u start?

Aankondiging voor onderhoud van onze website

Op donderdag, 15 februari 2024 vanaf 8:30 uur CET gaat onze website voor onbepaalde tijd voor onderhoud uit de lucht.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk enkele uren duren.